Έγκλημα στη Μενεμένη: Ταυτοποιήθηκε ο πατέρας ως δράστης – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Έγκλημα στη Μενεμένη: Ταυτοποιήθηκε ο πατέρας ως δράστης – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η στυγερή δολοφονία του 41χρονου σε διαμέρισμα επί της οδού Ομήρου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τετάρτης είχε ως θύτη τον 69χρονο πατέρα του.

Οι αρχές εξιχνίασαν το έγκλημα ταυτοποιώντας και επίσημα τον δράστη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε μπει στο «κάδρο» των ερευνών ως βασικός ύποπτος, διότι δεν υπήρχε στο διαμέρισμα τρίτο πρόσωπο κατά την ώρα τέλεσης του εγκλήματος.

Ο 69χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από τη σύζυγό του αναίσθητος δίπλα στον νεκρό γιο του, νοσηλεύεται υπό αστυνομική επιτήρηση στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 41χρονος σε διαμέρισμα με τραύμα στο κεφάλι – Τι κατέθεσε στις αρχές η μητέρα (Video)

Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον 41χρονο

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο θάνατος του 41χρονου οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όπως προέκυψε έφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα από εργαλείο, συνέπεια των οποίων επήλθε ο θάνατός του. Το φονικό όργανο εξετάζεται να είναι ένα σκεπάρνι, που σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού. Πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργηθούν και στον 69χρονο πατέρα του, καθώς φαίνεται ότι μετά το φονικό επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα άγνωστων χαπιών.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στη Μενεμένη: Βρέθηκε σκεπάρνι στο σπίτι του 41χρονου – Στο κάδρο ο πατέρας (Video)

Οι μαρτυρίες για καυγάδες

Πατέρας και γιος είχαν συχνά καβγάδες τον τελευταίο καιρό, η αιτία των οποίων φαίνεται να ήταν η τοξικομανία του δεύτερου, όπως ανέφεραν γείτονες της οικογένειας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter