Έγκλημα Τεμπών: Άγνοια Μαρινάκη για το τσιμέντωμα – Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Έγκλημα Τεμπών: Άγνοια Μαρινάκη για το τσιμέντωμα – Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Χθες, στην μαύρη επέτειο του ενός χρόνο από το δυστύχημα των Τεμπών, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους με αίτημα τη δικαιοσύνη για τους 57 ανθρώπους που έχασαν με τον πιο τραγικό τρόπο την ζωή τους. Την ίδια ώρα το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού συγκέντρωνε πάνω από ένα εκατομμύριο υπογραφές, η κυβέρνηση ωστόσο εξακολουθούσε να αγνοεί την πραγματικότητα.

Άγνοια Μαρινάκη για το τσιμέντωμα και  την εξαφάνιση στοιχείων

Σε ερώτηση για το  ποιος ή ποιοι έδωσαν την εντολή να καθαριστεί και να μπαζωθεί το σημείο της τραγωδίας, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν κρίσιμα στοιχεία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή δεν έχω τα μέλη του συντονιστικού, τα οποία συμμετείχαν και δεν μπορώ να ξέρω εάν εδόθη η α ή β εντολή από τον οποιονδήποτε».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο προδικαστικό, ώστε να έχουμε τα τελικά συμπεράσματα και να πάμε στη διαδικασία του ακροατηρίου. Η δικαιοσύνη κάνει εξονυχιστική έρευνα σε όλα τα επίπεδα. Και προφανώς σε κάθε ερώτημα των συγγενών των πολικών συναγόντων, των συνηγόρων των θυμάτων. Δεν μπορούμε εμείς όποια θέση και να έχουμε να κάνουμε τον ανακριτή ή τον εισαγγελέα».

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και η αναφορά στο Μάτι

Ταυτόχρονα, ο Παύλος Μαρινάκης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι «δεν  μπορώ να μη σταθώ σε μία πρωτοφανή τυμβωρυχία η οποία υπάρχει από μέρος της αντιπολίτευσης και ειδικά από την αξιωματική αντιπολίτευση. Πραγματικά ντράπηκα μόλις είδα μία τόσο ακριβή γραφιστικά δουλειά, ένα πανό λες και κάνουν καμπάνια, πάνω στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων. Αυτό που είδαμε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά τα πράγματα είναι χυδαία»

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε «σκεφτείτε δικαίως τι θα μας είχατε πει εάν ένα χρόνο μετά το Μάτι, είχαμε βάλει την Πειραιώς μαύρα πανό και είχαμε κάνει μία καμπάνια πάνω σε μία τραγωδία».

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Φοιτητές γράφουν ξανά τα ονόματα των 57 θυμάτων έξω από τη Βουλή (Photos – Video)

Τέμπη: Συγκλονίζει η επιζήσασα Ντίνα Μαγδαλιανίδη – «Να αποκτήσω έστω το 30% της ζωής που είχα πριν…»

Ευρωκοινοβούλιο: Και πάλι στη «μαύρη λίστα» η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το «Κράτος Δικαίου»

Ο Άρης Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε σφόδρα από το πανό του ΣΥΡΙΖΑ για το έγκλημα των Τεμπών (Video)

Euractiv: Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα – Οι αναφορές για τις επιθέσεις στο Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter