Έντονη αντίδραση Χαρδαλιά μετά από ερώτηση για τα ανοιχτά ηχεία στην εστίαση (Video)

Έντονη αντίδραση Χαρδαλιά μετά από ερώτηση για τα ανοιχτά ηχεία στην εστίαση (Video)

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η τοποθέτηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων αναφορικά με τη συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας των επαγγελματιών στην εστίαση, οι οποίοι σήμερα και αύριο θα ανοίξουν για λίγες ώρες τα ηχεία τους παίζοντας μουσική, παρά τις απαγορεύσεις.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι η μουσική «δεν κολλάει, αλλά αυξάνει το ρίσκο μετάδοσης του ιού», τονίζοντας ότι υπάρχουν σχετικές επιστημονικές μελέτες.

«Λογικές αντάρτικου στο θέμα της μουσικής είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Είμαι δέκτης πολλαπλών επιθέσεων στο ζήτημα της μουσικής. Δεν αντιλαμβάνομαι ειρωνικά σχόλια του στυλ “έλα μωρέ, κολλάει η μουσική”. Προφανώς δεν κολλάει η μουσική αλλά μεγαλώνει το ρίσκο της διασποράς του ιού. Αυτή είναι η πραγματικότητα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Ανοίγουν τα ηχεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι επιχειρήσεις εστίασης

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επαγγελματίες της εστίασης ανοίγουν τα ηχεία σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο από τις 21:00 έως τις 23:30, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο που εφαρμόζεται από τις 3 Μαΐου, που αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων δίχως μουσική.

«Ο περιορισμός του ωραρίου και η παράλογη απαγόρευση της Μουσικής δεν αντιμετωπίζουν ούτε το φαινόμενο των πλατειών, ούτε τον αθέμιτο ανταγωνισμό, που καλλιεργεί η κυβέρνηση, δημιουργώντας μαγαζιά δύο ταχυτήτων με τις αλλοπρόσαλλες απαγορεύσεις», τόνισε στο κάλεσμά του ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter