Επενδύει στον φόβο ο Μητσοτάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμά του θα οδηγούσε τη χώρα σε χρεοκοπία»

Επενδύει στον φόβο ο Μητσοτάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμά του θα οδηγούσε τη χώρα σε χρεοκοπία»

Το χαρτί του φόβου καλλιεργούν πλησιάζοντας τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και τα ηγετικά στελέχη της γαλάζιας παράταξης, όσο πλησιάζει η ημερομηνία της ευρωκάλπης, με στόχο η ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με την αβεβαιότητα και της ΝΔ με την σταθερότητα.

Συγκεκριμένα, στην ομιλία του στο Παλαιό Φάληρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «μη αντιμετωπίσετε τις εκλογές με αδιαφορία. Σας ζητώ να κινητοποιηθούμε όλοι και όλες. Κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν πίσω, τότε που το 2015 φλερτάραμε με την καταστροφή», προσθέτοντας ότι το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κοστίζει 45 δισεκατομμύρια και θα οδηγούσε την χώρα στην χρεοκοπία.

Οι δηλώσεις αυτές έγινε μετά τα όσα αδιανόητα είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης από την Κοζάνη, όπου σημείωσε ότι «εάν το αποτέλεσμα είναι κακό θα ξυπνήσει η όρεξη των αριστερών για φασαρίες θα αρχίσουν να μπουκάρουν μέσα στα νοσοκομεία και κάθε μέρα στάσεις εργασίας στα άλλα υπουργεία απεργίες, θα αρχίσουν οι φασαρίες σιγά σιγά ό,τι κερδίσαμε θα αρχίσει να φθείρεται».

Το Μαξίμου ακολουθεί επίσης την ίδια στρατηγική με τις εθνικές εκλογές του 2023, με σκοπό να καλλιεργήσει τα αντανακλαστικά  του φόβου και της αβεβαιότητας προς τους πολίτες. Ακούγοντας διάφορες τοποθετήσεις του ίδιου του πρωθυπουργού αλλά και ηγετικών στελεχών, η ατζέντα μεταφέρεται στο 2015, με σκοπό ο κόσμος να φοβηθεί και συσπειρωθεί στις γραμμές της γαλάζιας παράταξης. Μόνο που η κυβέρνηση δεν αναφέρει ποιες πολιτικές δυνάμεις χρεοκόπησαν την χώρα και ποια πολιτική δύναμη, έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια.

Διαβάστε σχετικά:

Σε λίγο θα ζητήσει και «δοκιμαστές φαγητού» ο Μητσοτάκης!

ΣΥΡΙΖΑ: Ο «Λουδοβίκος» πρωθυπουργός βάζει να δοκιμάζουν το φαγητό του για να μην δηλητηριαστεί όπως οι μαθητές

Άδωνης Γεωργιάδης σε απόγνωση: Εάν το αποτέλεσμα είναι κακό οι αριστεροί θα μπουκάρουν στα νοσοκομεία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter