Άδωνης Γεωργιάδης σε απόγνωση: Εάν το αποτέλεσμα είναι κακό οι αριστεροί θα μπουκάρουν στα νοσοκομεία (Video)

Άδωνης Γεωργιάδης σε απόγνωση: Εάν το αποτέλεσμα είναι κακό οι αριστεροί θα μπουκάρουν στα νοσοκομεία (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας σε γαλάζια στελέχη στην Κοζάνη, καθώς για άλλη μία φορά χρησιμοποίησε το χαρτί του φόβου, για να συσπειρώσει για την απογοητευμένη παραδοσιακή βάση της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο υπουργός Υγείας είπε ότι «εάν το αποτέλεσμα είναι κακό θα ξυπνήσει η όρεξη των αριστερών για φασαρίες θα αρχίσουν να μπουκάρουν μέσα στα νοσοκομεία και κάθε μέρα στάσεις εργασίας στα άλλα υπουργεία απεργίες, θα αρχίσουν οι φασαρίες σιγά σιγά ό,τι κερδίσαμε θα αρχίσει να φθείρεται».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «σε κάθε περίπτωση σε μια Ευρώπη που θα είναι σε μεγάλη ταραχή το να είναι η Ελλάδα σταθερή χώρα θα είναι επιπλέον πλεονέκτημα και για τις επενδύσεις και για τον τουρισμό».

Ενδιαφέρον έχει ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης εξέφρασε τον φόβο του για την άνοδο της ακροδεξιάς,  καθώς όπως είπε «εγώ δεν ξέρω πώς θα είναι μια Ευρώπη με τη Λεπέν πρόεδρο της Γαλλίας. Καλό, πάντως, δεν θα είναι». Ο άνθρωπος που το 2016 έλεγε ότι θα ψήφιζε και με τα δύο του χέρια Τραμπ, εμφανίζεται σαν «πολέμιος» της άκρας δεξιάς.

Οι δηλώσεις του Γεωργιάδη δείχνουν τον τρόμο της ΝΔ σε ότι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα στη δυτική Μακεδονία, καθώς η φθορά της κυβέρνησης στη συγκεκριμένη περιοχή είναι κρίσιμη. Άλλωστε και ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, σημείωσε ότι στη «δυτική Μακεδονία, δεν τα πήγαμε τόσο καλά αναλογικά με άλλες περιοχές, στις περσινές εκλογές».

Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη Guardian: Ο επικεφαλής της Μοσάντ απείλησε Εισαγγελέα του ΔΠΔ για να εγκαταλείψει έρευνα για εγκλήματα πολέμου

Χολή και ειρωνεία Πρετεντέρη: «Η τουριστική σεζόν στη Γάζα μάλλον θα έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα»

Οι εκβιαστές της Χαλκίδας φανέρωσαν το ενιαίο modus operandi

Σε λίγο θα ζητήσει και «δοκιμαστές φαγητού» ο Μητσοτάκης!

Απομόνωση Νετανιάχου για τη σφαγή στη Γάζα – Τα εντάλματα, η Χάγη και η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – «Υπάρχει ενθουσιασμός από μέλη και φίλους» λέει ο Γ.Βουλγαράκης

Τι λένε οι Αρχές για την υπόθεση της Νίκαιας – Ελεύθερος ο 57χρονος

Η φέτα 15 ευρώ, το λάδι 14 ευρώ, ο σανός τζάμπα

Καιρός: Ποδαρικό με ζέστη θα κάνει ο Ιούνιος – Ακόμα και 36 βαθμούς θα δείξουν τα θερμόμετρα (LIVE)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter