Επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του ΤΕΕΣ Ανω Λιοσίων: «Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αναλάβει τις ευθύνες του»

Επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του ΤΕΕΣ Ανω Λιοσίων: «Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αναλάβει τις ευθύνες του»

Μολότοφ κατά του κτιρίου που στεγάζεται το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Άνω Λιοσίων εκσφενδόνισαν άγνωστοι το βράδυ της Μ. Τετάρτης, με αποτέλεσμα να έχει καταστραφεί ένα σημαντικό μέρος του.

«Δυστυχώς τα γεγονότα για μια ακόμη φορά μας επιβεβαιώνουν, καθώς ούτε η Εβδομάδα των Παθών δεν στάθηκε εμπόδιο σε κάποια κακοποιά στοιχεία να κάνουν επίδειξη δυνάμεων μέσω τρομοκρατικών ενεργειών» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο Σύλλογος Εργαζομένων Επιθεώρησης Εργασίας.

Ο σύλλογος δηλώνει οτι σε αυτά τα θρασύδειλα στοιχεία και σε όσους κρύβονται πίσω τους ότι δεν θα τους εκφοβίσουν. Οι Επιθεωρητές Εργασίας, όπως πράτταμε μέχρι τώρα, έτσι και θα συνεχίσουμε να ασκούμε το λειτούργημα μας υπέρ του κόσμου της εργασίας.

Μάλιστα καταγγέλλουν την πολιτική ηγεσία και την Διοίκηση για τους ερασιτεχνισμούς της και ελπίζουν έστω και τώρα, και πριν να είναι πολύ αργά, να καταλάβουν επιτέλους ποια είναι τα πραγματικά τους προβλήματα και να μην επιδίδονται μόνο σε επικοινωνιακούς χειρισμούς.

Ο σύλλογος δηλώνει οτι δεν θα επιτρέψει σε κανένα να παίξει με την ασφάλεια του και ζητά να πάρουν τώρα τα απαραίτητα μέτρα, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις για την ασφάλεια και την προστασία των επιθεωρητών που έχουν ήδη ως Σύλλογος επανειλημμένα καταθέσει.

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας (;) του Πολίτη να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της. Το έργο της δεν είναι να δίνει εντολές στην αστυνομία να χτυπάει τους διαδηλωτές, αλλά να μας παρέχει συνθήκες ασφάλειας στην καθημερινότητά μας. Απαιτούμε να βρεθούν και να τιμωρηθούν όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την εγκληματική ενέργεια .Η απάντησή μας θα είναι συλλογική» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους και δηλώνουν την στήριξή τους στους συναδέλφους τους στο ΤΕΕΣ Άνω Λιοσίων. «Στηρίζουμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στο έργο τους και δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους. Τέλος, καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία – αποχή από την τραγελαφική αξιολόγηση του νόμου Βορίδη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter