Έρχεται κακοκαιρία εξπρές – Πότε αναμένεται να πέσει κι άλλο η θερμοκρασία (Video)

Έρχεται κακοκαιρία εξπρές – Πότε αναμένεται να πέσει κι άλλο η θερμοκρασία (Video)

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή, καθώς σύστημα από την Ιταλία φέρνει βροχές και καταιγίδες, ξεκινώντας από τη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, η κακοκαιρία αναμένεται να είναι εξπρές, καθώς τα φαινόμενα αναμένεται να κρατήσουν μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, επηρεάζοντας σταδιακά τις περισσότερες περιοχές της χώρας, προτού εξασθενήσουν στα ανατολικά.

Την Κυριακή ο καιρός θα βελτιωθεί προσωρινά, ωστόσο από τη Δευτέρα αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, με βροχές και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία σημείωσε πτώση τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, περισσότερο κρύο αναμένεται να κάνει από τις 18-20 Νοεμβρίου και έπειτα, όταν και το σκηνικό του καιρού θα συμβαδίζει περισσότερο με τη φθινοπωρινή εποχή.

«Δεν έχει έρθει ακόμη ο χειμώνας. Εδώ δεν έχουμε ζήσει ακόμα φθινόπωρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται την Πέμπτη σε περιοχές της Στερεάς, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, την ανατολική και κατά τόπους την κεντρική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 20, στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 24 και τοπικά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter