Euroleague πόλο: Τα κορίτσια του Ολυμπιακού στη μάχη για τον 4ο ευρωπαϊκό τους τίτλο

Euroleague πόλο: Τα κορίτσια του Ολυμπιακού στη μάχη για τον 4ο ευρωπαϊκό τους τίτλο

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι (30/4, 13:15) την ουγγρική Ουίπεστ στη Βουδαπέστη για τα ημιτελικά της EuroLeague, με στόχο την πρόκριση της στον αυριανό τελικό της διοργάνωσης. Εκεί όπου αν βρεθεί, θα προσπαθήσει να κατακτήσει για 2η φορά στην ισοτρία της το στέμμα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού, που από το 2014 μετέχει ανελλιπώς σε φάιναλ-4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μόνο το 2016 δεν αγωνίστηκε σε τελικό, βρίσκονται οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σοφία Τορνάρου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Νεφέλη Χαλδαίου, Σταυρούλα Δουρέκα.

Οι «ερυθρόλευκες» στην 9η συμμετοχή τους σε τελική φάση, φιλοδοξούν στην επανάληψη του θριάμβου τους το 2015 στο Final 4 του Πειραιά, όπου νικώντας τότε τη Σαμπαντέλ (10-7) ανέβηκαν στον θρόνο της Ευρώπης. Αν τα καταφέρουν και φέτος, τότε θα έχουν κατακτήσει τον τέταρτο ευρωπαϊκό τους τίτλο συνολικά (μετά το LEN Trophy το 2014, την Euroleague το 2015 και το Σούπερ Καπ Ευρώπης την ίδια χρονιά),

Στον άλλο σημερινό ημιτελικό, η δεύτερη ουγγρική ομάδα του φάιναλ-4, η Ντουναϊσβάρος αντιμετωπίζει την ρωσική Ουραλότσκα Ζλάτουστ (30/4, 15:45).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter