Euroleague: Τι ποινές προβλέπονται για τους παίκτες που συνεπλάκησαν στο Ρεάλ – Παρτιζάν

Euroleague: Τι ποινές προβλέπονται για τους παίκτες που συνεπλάκησαν στο Ρεάλ – Παρτιζάν

Μέσα στην ημέρα, η Euroleague αναμένεται να ανακοινώσει τις ποινές που θα επιβληθούν σε όσους παίκτες συνεπλάκησαν στα πρωτοφανή επεισόδια στο παρκέ της Wizink Arena, 1:40 πριν από τη λήξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν για τα πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Η επίσημη αντίδραση μετά το απίστευτο ξύλο στο Ρεάλ – Παρτιζάν

Εuroleague: Μπουνιές και διακοπή στη Μαδρίτη – Σοκαριστικές εικόνες από τις συμπλοκές εντός παρκέ (Video)

Η τύχη των παικτών που ενεπλάκησαν θα κριθεί από τον αθλητικό δικαστή, με το ποινολόγιο της Εuroleague να περιλαμβάνει μία σειρά από «καμπάνες» που ξεκινούν από πρόστιμα και φτάνουν έως τον ισόβιο αποκλεισμό από τη διοργάνωση.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς Euroleague οι παίκτες που θα κριθεί ότι συμμετείχαν στις συμπλοκές αντιμετωπίζουν κίνδυνο επιβολής προστίμων από 30.000 έως 280.000, έως αποκλεισμό από ένα έως και τέσσερα χρόνια, ή ακόμα και ισόβιο αποκλεισμό από τη διοργάνωση.

Παράλληλα, υπάρχει περίπτωση να καταγραφεί σειρά ήπιων παραβάσεων που περιλαμβάνουν διακοπή αγώνα, υβριστικές επιθέσεις, άρνηση συμμόρφωσης με τις υποδείξεις των διαιτητών και βίαιες συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο άλλους παίκτες. Σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται από απλή σύσταση ως και πρόστιμο 30.000 ευρώ, καθώς επίσης απαγόρευση συμμετοχής στην Ευρωλίγκα μέχρι για έναν χρόνο ή αποκλεισμό για μέχρι πέντε παιχνίδια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter