Eurovision 2024 – Πηγές ΕΡΤ για το… χασμουρητό της Σάττι: «Ήταν κουρασμένη, δεν ήθελε να προσβάλλει τους Ισραηλινούς»

Eurovision 2024 – Πηγές ΕΡΤ για το… χασμουρητό της Σάττι: «Ήταν κουρασμένη, δεν ήθελε να προσβάλλει τους Ισραηλινούς»

Να λειάνει τη διαμαρτυρία της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στη Eurovision, επιχειρεί μέσω πηγών η ελληνική αποστολή στο Μάλμε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση της ελληνικής αποστολής, η Μαρίνα Σάττι δεν είχε σκοπό να προσβάλλει την ισραηλινή αποστολή, αλλά αντιθέτως το χασμουρητό ήταν απλώς αποτέλεσμα της έντονης κούρασής της.

«Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της» αναφέρει η αποστολή.

Όμως λέει μάλιστα, «αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα, δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Eden στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό».

Λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών, οι εκπρόσωποι των χωρών που κατάφεραν να προκριθούν, έκαναν κάποιες στους δημοσιογράφους. Όταν έφτασε η σειρά της Εντέν Γκολάν, η οποία εκπροσώπησε το Ισραήλ με το τραγούδι «Ηurricane» κι ο δημοσιογράφος της απηύθυνε τις πρώτες ερωτήσεις, η κάμερα δείχνει τη Μαρίνα Σάττι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, χασμουριέται επιδεικτικά, και κάνει ότι κοιμάται μπροστά σε εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς χιλιάδες κόσμου διαδήλωνε έξω από το στάδιο ενάντια της συμμετοχής του Ισραήλ, δηλώνοντας την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό, ενώ η EBU κάλυψε με εφέ τις αποδοκιμασίες στο Ισραήλ, γεγονός που είχε κάνει ξανά το 2015 όταν χρειάστηκε να προστατεύσει τη Ρωσία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter