Εξεταστική για το έγκλημα στα Τέμπη: Ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα εντοπίζει το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ (Videos)

Εξεταστική για το έγκλημα στα Τέμπη: Ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα εντοπίζει το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ (Videos)

Ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα εντοπίζονται στο πόρισμα το οποίο θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Κυριακής σχετικά την εξεταστική που αφορά το έγκλημα των Τεμπών. Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, έστω και την ύστατη ώρα, να προσυπογράψουν το σχετικό πόρισμα.

«Η δικαίωση των αθώων θυμάτων είναι πολύ πιο πάνω από τη μικροπολιτική. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, οι προσπάθειές μας για κοινό πόρισμα δεν έχουν τελεσφορήσει», σημείωσε από την πλευρά του ο Βασίλης Κόκκαλης, σημειώνοντας πως «αρκετά κόμματα του δημοκρατικού τόξου θα συμφωνήσουν με το πόρισμά μας». 

Σε ερώτηση του documentonews.gr για το εάν στο εν λόγω πόρισμα εντοπίζονται ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, ο κ. Κόκκαλης απάντησε: «Βεβαίως».

«Τη στιγμή που τα βλέμματα της κοινωνίας είναι στραμμένα στα πορίσματα για την εξεταστική Τεμπών και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μιλάει για συγκάλυψη, καταθέτουμε αίτημα προς τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, έστω την ύστατη ώρα να προσυπογράψουν το πόρισμα που θα καταθέσουμε το πρωί της Κυριακής», επεσήμανε ο Γιάννης Σαρακιώτης σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής.

 

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Υπήρχαν όντως έξι ημέρες μετά επιζώντες κάτω από τα βαγόνια ή η ΝΔ λέει μακάβρια ψέματα; (Video)

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Η γνώση είναι δικαίωμα και όχι ευκαιρία» – Ηχηρό μήνυμα από τους φοιτητές στα Προπύλαια (Photos)

Βουλή: Επιμένει ο Κουτσούμπας για τους sugar daddies – Νέα «ομοβροντία» κατά ΚΚΕ

Νέος πανεκπαιδευτικός ξεσηκωμός ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια – «Θα βουλιάξει η Αθήνα ξανά»

Κασσελάκης- Ημέρα της Γυναίκας: Δεν είναι ημέρα γιορτής όσο υπάρχει έμφυλη βία και ανισότητες

«Οι γυναίκες να έχουν εξουσία στον εαυτό τους»

Νέος πανεκπαιδευτικός ξεσηκωμός ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια – «Θα βουλιάξει η Αθήνα ξανά»

Κύρτσος: Αμφίβολο αν υπερψηφιστεί η φον ντερ Λάιεν από το Ευρωκοινοβούλιο

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter