Ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Η γνώση είναι δικαίωμα και όχι ευκαιρία» – Ηχηρό μήνυμα από τους φοιτητές στα Προπύλαια (Photos)

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Η γνώση είναι δικαίωμα και όχι ευκαιρία» – Ηχηρό μήνυμα από τους φοιτητές στα Προπύλαια (Photos)

Βροντερό παρών δίνουν στο κέντρο της Αθήνας οι φοιτητές, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Για ακόμη μία φορά, πλήθος κόσμου συμμετέχει στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου, αλλά και την ενίσχυση της δημόσιας παιδείας.

Οι φοιτητές σημειώνουν ότι ο αγώνας τους δεν θα σταματήσει ακόμη και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, τονίζοντας ότι επίκειται νέος γύρος συνελεύσεων για να αποφασιστούν οι περαιτέρω δράσεις τους.

«Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι πανελλαδικά, όλοι οι φορείς της πανεπιστημιακής και πανεκπαιδευτικής κοινότητας, εργατικά σωματεία, μαθητές θα γίνουμε ορμητικό ποτάμι όσο στη Βουλή θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο που διαλύει τις σπουδές, το μέλλον και την προοπτική μας», ανέφερε το σχετικό κάλεσμα του Συντονιστικού των Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης: Νέος πανεκπαιδευτικός ξεσηκωμός ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια – «Θα βουλιάξει η Αθήνα ξανά»

Κασσελάκης- Ημέρα της Γυναίκας: Δεν είναι ημέρα γιορτής όσο υπάρχει έμφυλη βία και ανισότητες

«Οι γυναίκες να έχουν εξουσία στον εαυτό τους»

Νέος πανεκπαιδευτικός ξεσηκωμός ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια – «Θα βουλιάξει η Αθήνα ξανά»

Κύρτσος: Αμφίβολο αν υπερψηφιστεί η φον ντερ Λάιεν από το Ευρωκοινοβούλιο

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter