Εξώδικο της Ένωσης Καταναλωτών σε Σκρέκα για τα πρόστιμα σε δύο πολυεθνικές: Πείτε μας ποια προϊόντα αφορούν

Εξώδικο της Ένωσης Καταναλωτών σε Σκρέκα για τα πρόστιμα σε δύο πολυεθνικές: Πείτε μας ποια προϊόντα αφορούν

Εξώδικο προς την Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Κωνσταντίνο Σκρέκα, απέστειλε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος με αφορμή τα πρόστιμα που επεβλήθησαν σε δύο πολυεθνικές εταιρείες.

Πρόκειται για τις εταιρείες «ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» και «ΕΛΑΪΣ UNILEVER HELLAS AE» στις οποίες επεβλήθη από τον κ. Σκρέκα πρόστιμο ύψους 1 εκατ. ευρώ σε κάθε μία από αυτές, μετά από έλεγχο της ΔΙΜΕΑ.

Με το εξώδικο της η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος» (Ε.Ε.Κ.Ε.) ζητεί από τον υπουργό Ανάπτυξης να αναφέρει μεταξύ άλλων «για ποια συγκεκριμένα προϊόντα των εταιρειών αυτών εντοπίσθηκε η παράβαση καθώς επίσης αν αυτά αποτελούν προϊόντα πρώτης ανάγκης για τους καταναλωτές». Επιπλέον ζητούν να ενημερωθούν «για πόσο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε από τους ελεγκτές της ΔΙΜΕΑ ότι υπήρξε η παραβίαση του ανωτέρω νομοθετικού πλαισίου, αν επιβλήθηκε παράλληλα και σύσταση για συμμόρφωση των εταιρειών εντός συγκεκριμένης προθεσμίας και αν αυτές συμμορφώθηκαν»

Διαβάστε αναλυτικά το εξώδικο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter