Folli Follie: Από Σεπτέμβριο και βλέπουμε η δίκη με ορατό τον κίνδυνο παραγραφής

Folli Follie: Από Σεπτέμβριο και βλέπουμε η δίκη με ορατό τον κίνδυνο παραγραφής

Δεν έχει τέλος το «σίριαλ» της διεξαγωγής της πολύκροτης δίκης του σκανδάλου της Folli Follie στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Μετά από μήνες διακοπής λόγω αποχής των δικηγόρων, με τους δικαστές να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για παραγραφή σε επιμέρους πράξεις του κατηγορητηρίου, το Δικαστήριο έδωσε νέα ημερομηνία για τις 14 Σεπτεμβρίου, λόγω κωλύματος της εισαγγελέως της έδρας.

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα 19 Ιουνίου μετά από πολύμηνη διακοπή. Μπροστά στο ενδεχόμενο παραγραφής της υπόθεσης ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ), αποφάσισε να άρει την απόφαση αποχής των δικηγόρων από συγκεκριμένες υποθέσεις, μετά και το σχετικό αίτημα που – μετά από καθυστέρηση κατατέθηκε από την πολιτική αγωγή, όπως λένε οι δικηγόροι – έγινε δεκτό.

Η δίκη είχε ξεκινήσει στις 10 Ιανουαρίου του 2022 και συνολικά είχαν γίνει περί τις 22 συνεδριάσεις μέχρι το Δεκέμβριο του 2022, όταν δόθηκε πολύμηνη διακοπή.

Να σημειωθεί ότι το παρόν στο σημερινό δικαστήριο έδωσαν ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος, με συγκατηγορούμενη τη σύζυγό του Καίτη, ενώ παρών στο δικαστήριο ήταν και ο γιος τους, ο οποίος αποχώρησε αμέσως μετά την ανακοίνωση της προέδρου ότι, η δίκη δεν θα αρχίσει σήμερα.

Διαβάστε επίσης

Folli Follie: Αρχίζει η δίκη από μηδενική βάση

Σκάνδαλο Folli Follie: Αναμένεται άδεια του ΔΣΑ ώστε να ξεκινήσει επιτέλους η δίκη

«Εξυγίανση» με συναλλαγή – σκάνδαλο στη Folli Follie

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter