Φρίκη στην Οκλαχόμα: Έδωσε όπλο στην ηλικιωμένη μητέρα της με άνοια για να αυτοκτονήσει

Φρίκη στην Οκλαχόμα: Έδωσε όπλο στην ηλικιωμένη μητέρα της με άνοια για να αυτοκτονήσει

Μια 44χρονη ώθησε στην αυτοκτονία την 72χρονη μητέρα της, η οποία έπασχε από άνοια. Αφού την έβρισε, της έδειξε πώς να βγάζει το όπλο από τη θήκη και την απείλησε ότι θα την κλείδωνε στο δωμάτιό της.

Η 44χρονη Τζέι Ντι Γουάτς κατηγορείται για φόνο που εκτελείται στο πλαίσιο άλλης κακουργηματικής πράξης, στη συγκεκριμένη περίπτωση μέσω κακοποίησης ηλικιωμένου.

Η μητέρα της κατηγορουμένης, Λίντα Γουάτς, αυτοπυροβολήθηκε στις 10/11 με όπλο που της είχε δώσει νωρίτερα η κόρη της, δείχνοντάς της μάλιστα πώς να το βγάζει από τη θήκη του και προτρέποντάς τη να το χρησιμοποιήσει.

Όπως μεταδόθηκε από το τοπικό δίκτυο KOCO, υλικό από κάμερα που βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού φέρεται να κατέγραψε την 44χρονη, που είχε αναλάβει εξολοκλήρου τη φροντίδα της μητέρας της, να μιλά άσχημα στην ηλικιωμένη γυναίκα.

Ειδικότερα, φέρεται να αποκάλεσε την 72χρονη ανοϊκή γυναίκα «νήπιο» και να της είπε «πάρε το χάπι σου ή άντε πνίξου με αυτό και ψόφα… Μπορώ να σου μιλάω όπως σκ@@α θέλω». Μετά έφυγε από το υπνοδωμάτιο και, λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο. Αφού έδειξε στη μητέρα της πώς να το βγάζει από τη θήκη, της είπε: «Κάνε ό,τι θέλεις με αυτό, σκ@@φα».

Στη συνέχεια η Τζέι Ντι Γουάτς πήρε ένα ηλεκτρικό δράπανο και απείλησε τη μητέρα της ότι θα την κλείδωνε μέσα στο δωμάτιό της. Λίγες στιγμές αργότερα, η Λίντα αυτοκτόνησε ρίχοντας δύο βολές με το όπλο που της είχε δώσει η κόρη της.

«Την ενθάρρυνε να βάλει τέλος στη ζωή της. Είναι πολύ θλιβερό, αλλά αυτό έκανε», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομία στο δίκτυο KOCO. Η Τζέι Ντι Γουάτς, που αφέθηκε ελεύθερη μετά την καταβολή εγγύησης, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είναι άθλιο να φροντίζεις έναν άνθρωπο 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter