Γεύμα Μητσοτάκη – Δημητριάδη και στο μενού ο… Μυλωνάκης

Γεύμα Μητσοτάκη – Δημητριάδη και στο μενού ο… Μυλωνάκης
Φωτογραφία: iefimerida

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέφαγε -όπως αποκάλυψε το iefimerida.gr- με τον ανιψιό και πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, με τον οποίο οι σχέσεις τους είχαν διαρραγεί όταν τον «παραίτησε» για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Το «παρών» στο συγκεκριμένο γεύμα έδωσαν η σύζυγος και ο υιός Δημητριάδη, με τη σύζυγο του πρωθυπουργού να απουσιάζει.

Το γεγονός ότι οι δυο τους συνέφαγαν δημόσια στο εν λόγω εστιατόριο της Αθήνας αποτελεί αναμφίβολα ένα γεγονός με ξεκάθαρο συμβολισμό και στέλνει μήνυμα προς διάφορες κατευθύνσεις.

Αφενός ο Κυρ. Μητσοτάκης δείχνει ότι στηρίζει τον ανιψιό του ενάμιση χρόνο μετά την απομάκρυνση του από το Μέγαρο Μαξίμου. Αφετέρου, όμως, ο πρωθυπουργός στέλνει μήνυμα και στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς πολλοί το τελευταίο διάστημα αποδίδουν στον εαυτό τους τον ρόλο του «χρυσού» πρωθυπουργικού συμβούλου.

Σε αυτό το πλαίσιο, φαίνεται πως το συγκεκριμένα γεύμα έχει ως αποδέκτη τον γενικό γραμματέα της Βουλής, Γιώργο Μυλωνάκη, ο οποίος φαίνεται να υποστηρίζει ότι αυτός είναι ο αντ’ αυτού του Κυρ. Μητσοτάκη, ενώ φέρεται να θεωρεί πως ο ίδιος κατόρθωσε να «εξουδετερώσει» το άλλοτε δεξί χέρι του πρωθυπουργού.

Υποψίες προκαλεί δε ότι ενώ ο Γρ. Δημητριάδης συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Θεανώ, και τον γιο τους, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι απουσιάζει, καθώς όχι μόνο δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον ανιψιό του Κυρ. Μητσοτάκη, αλλά διατηρεί και στενούς δεσμούς με τον Γ. Μυλωνάκη.

Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας της Βουλής φαίνεται να εμφανίζει την ανοικτή επικοινωνία που διατηρεί με τη Μ. Γκραμπόφσκι ως τεκμήριο επισφράγισης του κυριαρχικού του ρόλου στο πλευρό του πρωθυπουργού. 

Φωτογραφία από το iefimerida

 

Φωτογραφία από το iefimerida

 

Διαβάστε επίσης

Οι ανησυχίες του κυρίου Μυλωνάκη μας

«Σόρρυ λάθος» λέει ο Μυλωνάκης αφού «καρφώνει» το Μαξίμου για τις υποκλοπές

Κύριε Πιτσιλή είσαστε Διοικητής Ανεξάρτητης Αρχής ή εξαρτημένης σχέσης;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter