«Γιατί δεν μπορούν να δείξουν έλεος» – Κοριτσάκι στη Γάζα καταρρέει αντικρίζοντας τη νεκρή του μητέρα (Video)

«Γιατί δεν μπορούν να δείξουν έλεος» –  Κοριτσάκι στη Γάζα καταρρέει αντικρίζοντας τη νεκρή του μητέρα (Video)
Screenshot

Οι άμαχοι Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία δέχεται το σφοδρό σφυροκόπημα του Ισραήλ, είναι αδιαμφισβήτητα τα μεγαλύτερα θύματα της σύγκρουσης μεταξύ των ισραηλινών δυνάμεων και της Χαμάς. Οι χιλιάδες νεκροί και τραυματίες, η έλλειψη τροφίμων, φαρμάκων, αλλά και καυσίμων, οι φόβοι για ξέσπασμα επιδημιών και οι συνεχείς βομβαρδισμοί είναι μόνο μερικά από αυτά που στοιχειοθετούν την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι άνθρωποι στη Γάζα, με πολλούς από αυτούς να είναι μικρά παιδιά που κλαίνε τραυματισμένα στα νοσοκομεία και άλλα που θρηνούν γιατί βλέπουν τους γονείς τους να έχουν σκοτωθεί από τις επιθέσεις που εξαπολύει το Ισραήλ.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζεται ένα μικρό κορίτσι που καταρρέει μπροστά στην εικόνα της νεκρή μητέρας του και αναρωτιέται θρηνώντας: Δεν έχουν σκοτωθεί ήδη αρκετoί;

Το κοριτσάκι είδε το άψυχο σώμα της μητέρας της να μεταφέρεται στη σκηνή και στη συνέχεια λέει χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι. Είναι αυτή, ορκίζομαι ότι είναι αυτή, την κατάλαβα από τα μαλλιά της. Γιατί έπρεπε να φύγει; Γιατί πέθανε; Ορκίζομαι ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα μαμά. Σε παρακαλώ, δείξε μου το σώμα της. Σε παρακαλώ, δείξε μου το σώμα της.

Γιατί έπρεπε να πεθάνει; Γιατί μόνο οι καλοί φεύγουν; Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν. Μακάρι να πέθαινα μαζί της. Ξέρω ότι είναι μάρτυρες, αλλά δεν έχουν ήδη σκοτωθεί αρκετοί;

Σκότωσαν τον παππού μου και τη γιαγιά μου και τη θεία μου και τα παιδιά της και τη μαμά μου και την αδελφή μου. Γιατί δεν μπορούν να δείξουν έλεος; Τι κάναμε;»

Το μικρό κορίτσι καταρρέει αντικρίζοντας τη νεκρή του μητέρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ismail Jood 🔥 (@ismail.jood)

Διαβάστε σχετικά: Συναγερμός από τον ΟΗΕ: «Θα αναγκαστούμε να διακόψουμε τη λειτουργία μας στη Γάζα λόγω έλλειψης καυσίμων»

Γάζα: Φάρμακα και καύσιμα για να απελευθερώσει και άλλους ομήρους, ζητά η Χαμάς

Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός απέκρουσε θαλάσσια επίθεση της Χαμάς – Τουλάχιστον 4 νεκροί

Μέση Ανατολή: «Δεν υπάρχει απεμπλοκή χωρίς εισβολή» λέει το Ισραήλ – Νεκρά 305 παιδιά τις τελευταίες 24 ώρες στη Γάζα

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter