Γιώργος Καπουτζίδης: «Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα» (Video)

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα» (Video)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ζωντανά το πρωί της Παρασκευής (16/2) στο Star για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, που βρέθηκε στα έδρανα του Κοινοβουλίου, αναφέρθηκε στους γονείς του ξεσπώντας σε κλάματα.

Αδυνατώντας να κρύψει τη συγκίνηση του αποκάλυψε πως πριν μπει στη Βουλή το βράδυ της Πέμπτης επικοινώνησε με τους γονείς του και τους ευχαρίστησε για τη δύναμη που του έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια.

«Τους είπα σας ευχαριστώ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί, όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι γι’ αυτό, περήφανοι όχι γιατί κέρδισε ένα διαγώνισμα. Περήφανοι για την καρδιά του, την επιτυχία και την αποτυχία του.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δε θα ντραπεί γι’ αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Δε φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα. Δεν έχει φύλο η καρδιά. Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη, αλλά τους αγαπάω πολύ για τη δύναμη που μου έδωσαν».

Διαβάστε επίσης:

Γάμος ομοφύλων: «Πέρασε» το νομοσχέδιο – Πολλαπλά τραύματα για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Σπύρος Μπιμπίλας: Το προσωπικό του βίωμα που χειροκροτήθηκε στη Βουλή

Αύγουστος Κορτώ: «Marry me» – Η πρόταση γάμου στον σύντροφό του (Photo)

Συγκίνηση στο twitter για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Μια χαραμάδα ελπίδας – Καλή ζωή σε όλ@»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter