Γιουρόπα Λιγκ: Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Μαρσέιγ (2-0) – Σβήνουν οι πιθανότητες πρόκρισης της στην επόμενη φάση

Γιουρόπα Λιγκ: Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Μαρσέιγ (2-0) – Σβήνουν οι πιθανότητες πρόκρισης της στην επόμενη φάση

Η Μαρσέιγ άλωσε την Opap Arena (2-0) και ανέβηκε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ με 8 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 4 και απομακρύνεται ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Ενωση είχε ευκαιρίες, όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στην γαλλική ομάδα που είχε και δοκάρι.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό και η Ενωση απείλησε για πρώτη φορά με τον Λιβάι Γκαρσία στο 13’. Στο 16’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Βιτίνια και Κοντογκμπιά.

Η γαλλική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 25’. Ο Κλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Αθανασιάδης έκανε κακή έξοδο και ο Μπεμπά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Οι παίκτες του Γκατούζο αφιέρωσαν το γκολ στον Βαλεντίν Ρονζιέ.

Στο 30’ ο Μάνταλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Σιντιμπέ κέρδισε την πρώτη κεφαλιά, ο Μουκουντί τη δεύτερη, όμως ο Λόπες μάζεψε εύκολα την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο Αμραμπατ έβγαλε την σέντρα, ο Σιμάνσκι πήρε την κεφαλιά, χωρίς να απειλήσει.

Στο 31’ ο Κορέα πάσαρε στον Βιτίνια, αυτός σούταρε, αλλά ο Βίντα έβαλε το κορμί του και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στην επόμενη φάση ο Μπεμπά έπιασε και πάλι δυνατή κεφαλιά με τον Αθανασιάδη να απομακρύνει με δυσκολία τον κίνδυνο.

Στο 44’ σουτ του Γκατσίνοβιτς έφυγε άουτ, όπως και η κεφαλιά του Βίντα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Λιβάι Γκαρσία στο 51’, αλλά τον σταμάτησε ο Λόπες. Στο 55’ σουτ του Γκατσίνοβιτς απέκρουσε και πάλι ο γκολκίπερ της Μαρσέιγ.

Στο 62’ ο Βερετού σέντραρε, ο Βιτίνια σούταρε, όμως ο Αθανασιάδης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο.

Το ματς είχε ρυθμό και στο 68’ ο Αμραμπατ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, καθώς τον σταμάτησε ο Μπεμπά, ενώ στο 80’ ο Βιτίνια είχε δοκάρι. Στο 88’ ο Λόπες απέκρουσε δύσκολα κεφαλιά του Τσούμπερ, ενώ στο 93’ ο Σαρ έκανε το 0-2 και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Γκλεν Νίνμπεργκ (Σουηδία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκατσίνοβιτς, Πόνσε Βιτίνια.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (81’ Γαλανόπουλος), Πινέδα (63’ Αραούχο), Άμραμπατ (76’ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (63’ Τσούμπερ), Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία (63’ Πόνσε).

Μαρσέιγ: Λόπες, Κλος (95’ Ναντίρ), Μπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι, Εντιαγέ (86’ Μουρίγιο), Βερετού (95’ Ζιγκό), Κοντογκμπιά, Χαρίτ (95’ Σογκλό), Κορέα (59’ Ισμαϊλα Σαρ), Βιτίνια.

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter