Γυναικοκτονία 41χρονης εγκύου: Έβαλαν το πτώμα σε μπαούλο και το πέταξαν – Πώς έφτασαν στον δράστη

Γυναικοκτονία 41χρονης εγκύου: Έβαλαν το πτώμα σε μπαούλο και το πέταξαν – Πώς έφτασαν στον δράστη

Ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου που βρέθηκε νεκρή στη Χαλκιδική μετά την εξαφάνισή της στη Θεσσαλονίκη φέρεται ως ο δολοφόνος της.

Από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν προσαχθεί ως ύποπτοι ο σύντροφός της και ένας φίλος του, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι την άτυχη γυναίκα σκότωσε ο σύντροφός της και ότι του ζήτησε να τον βοηθήσει να ξεφορτωθούν το πτώμα.

Η σορός της εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας Χαλκιδικής. Στο σημείο έχει κληθεί για αυτοψία ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος, ο σύντροφος δολοφόνησε την 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης. Πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε μέσα σε ένα μπαούλο. Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των διωκτικών Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της Γεωργίας είχε στείλει εκείνος το μήνυμα από το κινητό της το οποίο υποτίθεται είχε στείλει η άτυχη γυναίκα.

Ταυτόχρονα, διαπιστωθηκε ότι τα κινητά (και το δικό του και εκείνης ) εκπέμπουν από την ίδια κεραία σε αντίθεση για παράδειγμα με το κινητό της μητέρας της.

Εκείνος όμως είχε πει ότι η κοπέλα εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν σπίτι κάτι που διαψεύστηκε από τις κεραίες.

Επίσης, οι Αρχές δεν πίστεψαν  την ιστορία με τις 5000 ευρώ, καθώς το ζευγάρι είχε θέματα οικονομικά οπότε ήταν απίθανο η κοπέλα να έπαιρνε ένα τέτοιο ποσό και να εξαφανιστεί.

Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως ήταν συστηματικός κακοποιητής, αφού  σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταγγελθεί 5 φορές στο παρελθόν από γυναίκες που είχε σχέση.

 Έβαλαν το πτώμα σε μπαούλο και το πέταξαν στη Νέα Τρίγλια

Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν πως ο δράστης του εγκλήματος ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου του για να εξαφανίσει το πτώμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φίλος του ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφος της γυναίκας ήταν εκείνος που τη σκότωσε και πως του ζήτησε βοήθεια για να εξαφανίσει το πτώμα. Όπως είπε, έβαλαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα μπαούλο και με το δικό του αυτοκίνητο το μετέφεραν σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, όπου και το πέταξαν.

Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του είναι υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του, με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο του συντρόφου ότι απέρριψαν τη σορό.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τι υποστήριζε ο ίδιος και η μητέρα του λίγες ώρες πριν την αποκάλυψη

Στο Σταρ μίλησε ο φερόμενος γυναικοκτόνος  λίγες ώρες πριν την αποκάλυψη επιμένοντας στην αθωότητα του: «Ακούω πρώτη φορά σε εσάς πως με κατηγορούν στα social για δολοφόνο. Δεν θα δώσω σημασία στην παρούσα φάση. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε πού είναι η Γεωργία, κανείς δεν ξέρει αν ζει ή όχι και οποιαδήποτε άλλη υπόνοια. Να προσέχουν μη δημιουργήσουν ερωτηματικά χωρίς λόγο και στραφούμε σε αυτούς. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση σαν εξαφάνιση, από κοντά και το Ανθρωποκτονιών. Δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται», ανέφερε ο σύντροφος της 41χρονης.

«Θα κάνω μηνύσεις εκεί που πρέπει και προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε την παρουσία ανθρώπου μετά την έρευνα στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που ήμουν», πρόσθεσε. Είπε ότι με την οικογένειά της η σχέση τους είναι τυπική.

 

Η μητέρα του τόνισε στην δήλωση της ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί της έχει κάνει κάτι κακό. «Ήθελα να βρεθεί αυτή η μάνα, είναι μητέρα ενός παιδιού και έγκυος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το παιδί μου ήταν ευτυχισμένο μαζί της, μου έλεγε ότι πέρναγε πάρα πολύ καλά. Δεν μπορώ να πιστέψω στη ζωή μου ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι τέτοιο. Θα το υποστηρίζω μέχρι να πεθάνω. Εύχομαι να βρεθεί η αλήθεια και να είναι καλά η κοπέλα» είπε η μητέρα του συντρόφου της 41χρονης στο Star.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter