Γυναικοκτονία – σοκ στην Καβάλα: Στραγγάλισε τη σύζυγό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει – «Της έχω κάνει κακό»

Γυναικοκτονία – σοκ στην Καβάλα: Στραγγάλισε τη σύζυγό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει – «Της έχω κάνει κακό»
Φωτογραφία αρχείου

Μεγαλώνει η «μαύρη λίστα» με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα. Ένας 55χρονος στην Καβάλα σκότωσε  τη 43χρονη σύζυγό του και εν συνεχεία αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το kavalapost.gr, η δολοφονία σημειώθηκε στις Πηγές του δήμου Νέστου το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο φαρμακείο της 43χρονης. Ο  δράστης αφού στραγγάλισε τη σύζυγό του, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του με μαχαίρι στο λαιμό του.

Η άτυχη γυναίκα

Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του. Έπειτα προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Τελικά, κάλεσε τις Αρχές προκειμένου να παραδοθεί λέγοντας χαρακτηριστικά: «Της έχω κάνει κακό» . Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή στο φαρμαρκείο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

Αυτή την ώρα ο γυναικοκτόνος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβαλάς.

Σύμφωνα με το kavalanews, το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα και είχε αποκτήσει δύο παιδιά ηλικίας 10 και 6 ετών.  Το τραγικό συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter