Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Είχε καταδικαστεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία ο 71χρονος – Γιατί άλλαξε ταυτότητα

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Είχε καταδικαστεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία ο 71χρονος – Γιατί άλλαξε ταυτότητα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το παρελθόν του  71χρονου καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνο, που πυροβόλησε θανάσιμα την 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Αιχμές για τη στάση των αρχών από την αδελφή της 43χρονης (Video)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο 71χρονος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου του. Συγκεκριμένα είχε κατηγορηθεί ότι το 2013 κακοποίησε μια 51χρονη σύντροφό του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: Σαλαμίνα: «Η αστυνομία αρνήθηκε να έρθει» – Αδιαφορία αστυνομικών καταγγέλλει η μητέρα του θύματος

Σύμφωνα με το Mega δεν είχε συλληφθεί τότε στο στα πλαίσια του αυτοφώρου καθώς είχε εξαφανιστεί. Βάσει των ίδιων πληροφοριών η δίκη έγινε το 2019, οπότε και δικάστηκε ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλακή για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Η καταδίκη αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία πήρε τα αποτυπώματά του από την τωρινή πράξη και στο πλαίσιο της έρευνας, βρήκε μια ταυτότητα που είχε χρησιμοποιήσει τότε ο δράστης. Από την σύγκριση διαπιστώθηκε ότι ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο κάποια στιγμή είχε αλλάξει ταυτότητα βάζοντας διαφορετικό όνομα πατρός και μητρός, προκειμένου να αλλοιώσει τα στοιχεία του.

 

Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε ο 71χρονος γυναικοκτόνος, το πρωί της Τετάρτης, όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε αναζήτηση συνηγόρου καθώς αρνήθηκαν να τον αναλάβουν δικηγόροι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter