Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Ο αστυνομικός έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει – Αποκαλυπτική μαρτυρία

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Ο αστυνομικός έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει – Αποκαλυπτική μαρτυρία

Ο 38χρονος αστυνομικός, ο οποίος αφού δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του, έβαλε τέλος στη ζωή του, φέρεται πως είχε προαναγγείλει το φρικτό έγκλημα που τελικά διέπραξε, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει άτομο που προσδιορίζεται ως φίλος της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω κύριος σημείωσε πως:

«Ο πατέρας του είχε την καραμπίνα. Δεν είχε όπλο, δεν είχε περίστροφο, του το αφαίρεσαν. Δεν τον πήραν χαμπάρι το πρωί όταν έφυγε από το πατρικό του. Έφυγε τα χαράματα. Την καραμπίνα την πήρε από χθες για να την καθαρίσει λέει. Έλεγε στον πατέρα του “εγώ θα την σκοτώσω”»

Την ίδια στιγμή ο ίδιος υπεστήριξε πως γνώριζε το ζευγάρι και ήξερε ότι υπήρχε πρόβλημα, λέγοντας πως «η γυναίκα του, τον έδιωξε από το σπίτι. Του είπε ότι δεν τον θέλει», λέει από πλευράς του ο άνδρας και προσθέτει ότι «πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους».

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Με κυνηγετική καραμπίνα σκότωσε την 42χρονη γυναίκα του ο 38χρονος αστυνομικός που ακολούθως έστρεψε το ίδιο όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε. Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι βρισκόταν σε διάσταση, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων οι δύο δεν έμεναν μαζί κατά το τελευταίο έτος.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα όπου εντόπισαν σε λουτρό αίματος τον 38χρονο και τη 42χρονη. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο δράστης και αυτόχειρας φέρεται να περίμενε να φύγουν τα παιδιά με το σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη με τα παιδιά τους, την πυροβόλησε και έπειτα αυτοκτόνησε. Τα δύο αγόρια του ζευγαριού παρακολουθούν ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ., ενώ έρευνα θα ακολουθήσει και στο σπίτι του 38χρονου αστυνομικού.

Του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο

Από την αστυνομία έγινε επίσης γνωστό πως ο 38χρονος είχε μετακινηθεί σε υπηρεσία γραφείου της ΕΛ.ΑΣ. συνέπεια προβλήματος τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε και του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο.

Ο 38χρονος μπορούσε μόνο να προσφέρει υπηρεσία σε κάποια διοικητική υπηρεσία και όχι να είναι μάχιμος αστυνομικός. Το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, στη Νέα Ραιδεστό, άνευ όπλου.

Διαβάστε σχετικά: Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Τη σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα και αυτοκτόνησε ο 38χρονος αστυνομικός

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter