Γυναικοκτονία στην Κω: Τι ισχυρίζεται ο 32χρονος – «Η καρδιά μου αιμορραγεί», λέει ο σύντροφος της 27χρονης

Γυναικοκτονία στην Κω: Τι ισχυρίζεται ο 32χρονος – «Η καρδιά μου αιμορραγεί», λέει ο σύντροφος της 27χρονης

Τον ισχυρισμό πως μετά τη συνάντηση που είχε με την 27χρονη Αναστάζια την περασμένη Δευτέρα στην Κω, άφησε στο σημείο που η ίδια είχε δώσει στίγμα στον φίλο της και του είπε «έλα να με πάρεις», αναμένεται να καταθέσει ο 32χρονος ύποπτος για τη γυναικοκτονία.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Κω: «Δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός η δολοφονία της 27χρονης – Μην απορήσετε αν δούμε εκπλήξεις»

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας, θα ισχυριστεί στην ανακρίτρια όπου παρουσιάζεται από στιγμή σε στιγμή πως μετά τη συνάντηση που είχε με την κοπέλα την προηγούμενη Δευτέρα, την πήρε και πήγαν στο σπίτι του. Εκεί η κοπέλα έμεινε μαζί του, ήπιαν μερικές μπύρες και έφυγαν. Την άφησε -όπως υποστηρίζει- στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της και του είπε «έλα να με πάρεις».

Από την πλευρά του, ο συγκάτοικος του 32χρονου, πακιστανικής καταγωγής, αναφέρει ότι όντως έγιναν έτσι τα πράγματα και ότι όταν γύρισε στο σπίτι, την άλλη μέρα, είδε τον 32χρονο αναστατωμένο και γεμάτο χώματα. Επίσης ο συγκάτοικος του 32χρονου λέει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.

Σύντροφος 27χρονης: «Η καρδιά μου αιμορραγεί»

Παράλληλα, οι έρευνες προχωρούν και ο σύντροφος της 27χρονης, σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, υποστηρίζει πως σχεδίαζαν να παντρευτούν, τη χαρακτηρίζει ως «το άλλο του μισό» και πως τώρα η ζωή του πήγε στην κόλαση και η καρδιά του αιμορραγεί…

«Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, να αποκτήσουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια και είχαμε πάρα πολύ καλή ζωή μαζί. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε στη ζωή μου. Ήταν το άλλο μου μισό. Τώρα απλά η καρδιά μου αιμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην κόλαση…» είπε.

Ταυτόχρονα, ο πατέρας της δολοφονημένης Αναστάζια, Andrzej Rubiński, μιλώντας σε πολωνικά ΜΜΕ υποστήριξε πως δράστης της δολοφονίας της κόρης του δεν είναι μόνο ένας, αλλά εμπλέκονται πολλά περισσότερα άτομα. Σύμφωνα με τον ίδιο η σύζυγός του δεν είδε τη σορό του παιδιού της, απλά της δόθηκε το δαχτυλίδι της κόρης της, γλιτώνοντάς την όπως χαρακτηριστικά ανέφερε από το μακάβριο θέαμα.

 

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter