Η ΑΒ Βασιλόπουλος National Champion στην κατηγορία «Social Responsibility and Environmental Awareness» των European Business Awards

Η ΑΒ Βασιλόπουλος National Champion στην κατηγορία  «Social Responsibility and Environmental Awareness» των European Business Awards

H εταιρεία δημιουργεί «παράδοση» διακρίσεων στο θεσμό τη φετινή χρονιά με το καινοτόμο πρόγραμμα «Τρόφιμα Αγάπης».

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ανακηρύχθηκε «National Winner», δημιουργώντας παράδοση στις διακρίσειςστα European Business Awards sponsored by RSM, τη διοργάνωση θεσμό για την επιχειρηματική σκηνή της Ευρώπης. Η εταιρεία ξεχώρισε στην κατηγορία «Social Responsibility and Environmental Awareness» για την πρωτοποριακή κοινωνική πρωτοβουλία «Τρόφιμα Αγάπης».

Η ενέργεια της ΑΒ Βασιλόπουλος αναγνωρίστηκε από την ιδιαίτερα απαιτητική επιτροπή και πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, διεκδικώντας τον κορυφαίο τίτλο της κατηγορίας της. Η ανάδειξη της εταιρείας σε «National Winner», υπογραμμίζει την καινοτομία που χαρακτηρίζει το σύνολο των δράσεων της ΑΒ Βασιλόπουλος και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά στην πράξη την αναγνώριση της κοινωνικής και περιβαλλοντικής συνεισφοράς της.

Σημειώνεται ότι στη φετινή διοργάνωση 11 ελληνικές εταιρίες παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό στον οποίο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με πίστη στη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία, ακολουθεί με συνέπεια τις στρατηγικές επιλογές για βιωσιμότητα και απτή κοινωνική συνεισφορά. Η διάκρισή της ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες του ευρωπαϊκού επιχειρείν, αποτελεί τόσο επιβράβευση, όσο και αναγνώριση της συνέπειας, της υπευθυνότητας και της πρωτοπορίας που διαπνέουν τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά, εδώ και σχεδόν οκτώ δεκαετίες. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter