Η «μυστική διπλωματία και η «υμνήτρια του Κασιδιάρη» – Αυτιάς, Μελέτη, Μαρινάκης και Μητσοτάκης στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ

Η «μυστική διπλωματία και η «υμνήτρια του Κασιδιάρη» – Αυτιάς, Μελέτη, Μαρινάκης και Μητσοτάκης στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή κριτική σε όλα τα μέτωπα ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ, την ώρα που ανεβαίνουν τα πολιτικά ντεσιμπέλ ενόψει της προεκλογικής περιόδου. Από την Κουμουνδούρου κατηγορούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μυστική διπλωματία και καλούν τον πρωθυπουργό στη Βουλή, ώστε να αποκαλύψει τις συμφωνίες που έχει κάνει για το ουκρανικό ζήτημα.

Διαβάστε επίσης:

Ρένα ∆ούρου στο Documento: «Επικίνδυνη η µυστική διπλωµατία Μητσοτάκη»

Φρένο ΣΥΡΙΖΑ στην «πώληση» ελληνικών F-16 στην Ουκρανία – Δηλώσεις Αποστολάκη στο documentonews.gr

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «μας είπε ότι η κυβέρνηση ακούει και προσαρμόζεται στις παρατηρήσεις τρίτων και “φίλων” της για κρίσιμα νομοσχέδια, την ίδια ώρα που συστηματικά αγνοεί τις θεσμικές επισημάνσεις και τις τροπολογίες της αντιπολίτευσης στη Βουλή» τονίζουν μεταξύ άλλων από τον ΣΥΡΙΖΑ, και για ακόμα μια φορά ασκούν κριτική στον Γιώργο Αυτιά.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Πρόοδος είναι να μην διαφημίζεις τον πατριωτισμό σου με χουντικά συνθήματα όπως οι Αυτιάδες

Επίσης, στην ανακοίνωση υπάρχουν ξεκάθαρες αιχμές για τη γαλάζια υποψήφια ευρωβουλευτή, Ελεονώρα Μελέτη, η οποία χαρακτηρίζεται ως «υμνήτρια του Κασιδιάρη».

Διαβάστε επίσης:

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη ξέπλενε στην TV τον νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη (Video)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μετά και τις σημερινές αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Μαρινάκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση να απαντήσουν άμεσα για το εάν ισχύει ή όχι το δημοσίευμα των Financial Times σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα δέχτηκε πιέσεις στο Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ, προκειμένου να παραχωρήσει τα αντιπυραυλικά συστήματα S 300 στην Ουκρανία.

Οι αποκαλύψεις των FT επιβεβαιώνουν την ύπαρξη μυστικής διπλωματίας από πλευράς της κυβέρνησης όπως και υπό διαμόρφωση κρυφές συμφωνίες για την Ουκρανία τις οποίες μάλιστα είχε αποκαλύψει ο ίδιος κ. Ζελένσκι με αναρτήσεις του στα social media ευχαριστώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να ενημερώσει άμεσα την Εθνική Αντιπροσωπεία.

Στη διάρκεια του briefing επίσης, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι «είναι κάτι καλό να συμβαίνει» το να παρεμβαίνουν δημοσιογράφοι ή εξωθεσμικοί παράγοντες για να αλλάζουν ή να τροποποιούνται κυβερνητικά νομοθετήματα, κάτι που αποκάλυψε με ενθουσιασμό ο εκλεκτός υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και οπαδός του χουντικού συνθήματος «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» κ. Αυτιάς. Μας είπε δηλαδή σήμερα ο κ. Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση ακούει και προσαρμόζεται στις παρατηρήσεις τρίτων και «φίλων» της για κρίσιμα νομοσχέδια, την ίδια ώρα που συστηματικά αγνοεί τις θεσμικές επισημάνσεις και τις τροπολογίες της αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Είναι τουλάχιστον ατυχές να κατηγορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο εκπρόσωπός της τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την Χρυσή Αυγή και τις παραφυάδες της όταν έχει συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιό της, προβεβλημένη υμνήτρια του Κασιδιάρη!

Όσον αφορά την «κρουαζιέρα» του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, μάλλον ο κ. Μαρινάκης μπερδεύτηκε με τις βουτιές του κ. Μητσοτάκη στο Μαράθι, την ώρα που είχε ξεσπάσει η μεγάλη κρίση στην Μέση Ανατολή.»

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Χριστοφιλοπούλου: Επιβεβαιώνει τον τυχοδιωκτισμό Μητσοτάκη ακόμα και στα ευαίσθητα εθνικά ζητήματα

Χάος στα δικαστήρια Βόλου με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μήνυσε τον δικαστή – «Παίρνετε εντολές από τον Μπέο» (Video)

Θέλει η ΝΔ να καταργήσει το Μεταφορικό Ισοδύναμο; Στη Βουλή φέρνει το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Τέμπη: Υπεροχή του ευρωπαϊκού δικαίου έναντι της βουλευτικής ασυλίας – Οι κινήσεις της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Το ΠΑΣΟΚ καρφώνει την… «μαρτυριάρα» κα Εύη Χριστοφιλοπούλου για τον Μπελέρη

Άγιοι Ανάργυροι: Μοντάζ στα βίντεο από τις κάμερες του ΑΤ καταγγέλλει η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής (Video)

Τζoν Κέρι: Βρείτε τα με την Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter