Άγιοι Ανάργυροι: Μοντάζ στα βίντεο από τις κάμερες του ΑΤ καταγγέλλει η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: Μοντάζ στα βίντεο από τις κάμερες του ΑΤ καταγγέλλει η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής (Video)

Το υλικό από τις κάμερες που έχει φτάσει στα χέρια των αρχών δεν είναι ενιαίο, αλλά κόβεται και υπάρχουν κενά, αυτό τόνισε μεταξύ άλλων η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, κάνοντας μάλιστα λόγο για κωλυσιεργία στην έρευνα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της οικογένειας, Έλένη Τζούλη, ανέφερε: «Καταθέσαμε αίτημα να κατατεθεί όλο το υλικό από τις κάμερες και η ανακρίτρια έδωσε άμεση εντολή από το ΑΤ και από τα γύρω Τμήματα, γιατί το υλικό που είχε στα χέρια της, ήταν κομμένο», επιμένοντας ότι η εξήγηση που δίνει η Αστυνομία για λειτουργία της κάμερας μόνο με κίνηση, «δεν ευσταθεί καθόλου».

«Η ανακρίτρια είχε πέντε μπλοκαρισμένα βίντεο. Με το υλικό που έχει στα χέρια της δεν γίνεται έρευνα», συμπλήρωσε και έκανε γνωστό πως η ίδια η μητέρα θα μεταβεί στο Εσωτερικών Υποθέσεων όταν της το επιτρέψει η κατάστασή της.

Τόνισε όμως ότι, σε ερώτησή της προς αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., για το αν το υλικό από τις κάμερες έχει κατασχεθεί ή παραδοθεί, από τους ίδιους τους ένστολους που είναι υπό τη διερεύνηση των Αρχών, η απάντηση που πήρε ήταν: «αν σου απαντήσω θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο χαμός».

Επιπλέον, όπως είπε η Ε. Τζούλη, η διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο γυναικοκτόνος, δεν επέτρεψε στον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η Εισαγγελία και τον δεύτερο που έχει ορίσει η οικογένεια, σε εξέτασή του, με τη δικαιολογία ότι, «δεν υπήρξε πρότερη ενημέρωση για τη μετάβασή τους στις φυλακές».

«Θα αιτηθώ την επίσπευση όλων των διαδικασιών», είπε καταγγέλλοντας κωλυσιεργία στη διαδικασία.

Δείτε επίσης:

Ο Μπελέρης, το ΜΑΒΗ και τα Καλάσνικοφ

ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα Κασσελάκη και Τσίπρα για τη μεγάλη ανατροπή – Η υποψηφιότητα της Μέλπως Λεκατσά ξεχωρίζει

Φρίκη στη Νίσυρο: «Τσουνάμι» καταγγελιών για τον αρχαιοφύλακα – Έδινε στα παιδιά ναρκωτικά και ερωτικά παιχνίδια (Video)

Ιράν – Ισραήλ: Τράβηξαν τη σκανδάλη του τρόμου – «Θολό τοπίο» το μέλλον της αντιπαράθεσης

Η Μάρω Δούκα, η Μέλπω Λεκατσά και οι άλλοι

Συναγερμός στα Πατήσια: Εμπρησμός δυο αυτοκινήτων – Υλικές ζημιές σε κατάστημα και σε διαμερίσματα

Κύρτσος: Μητσοτάκης και Πρετεντέρης ζητούν «περισσότερη Ευρώπη» όταν απέρριψαν όλα τα ευρωπαϊκά ψηφίσματα!

Κλιματική κρίση: Σήμα κινδύνου για την Ευρώπη από το Copernicus – Aκραία θερμική επιβάρυνση, μεγάλες δασικές πυρκαγιές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter