Κύρτσος: Μητσοτάκης και Πρετεντέρης ζητούν «περισσότερη Ευρώπη» όταν απέρριψαν όλα τα ευρωπαϊκά ψηφίσματα!

Κύρτσος: Μητσοτάκης και Πρετεντέρης ζητούν «περισσότερη Ευρώπη» όταν απέρριψαν όλα τα ευρωπαϊκά ψηφίσματα!

Τα αδιέξοδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των υποστηρικτών της ενόψει των Ευρωεκλογών καυτηριάζει με ανάρτησή του στο «Χ» ο ευρωβουλευτής του Renew Europe Γιώργος Κύρτσος.

Με αφορμή το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στο Βήμα όπου ζητά «περισσότερη Ευρώπη» σημειώνει πως κοροϊδεύουν το μεσαίο χώρο που έχει θορυβηθεί με τις επιλογές Μητσοτάκη.

Για να συμπληρώσει ότι έχουν απορρίψει όλα τα ευρωπαϊκά: ψήφισμα Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και έκθεση Ευρωπαϊκής Επιτροπής για Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα

«Μέχρι τώρα ο Πρετεντέρης ήταν με την μη-Ευρώπη του Μαξίμου, της Ασημακοπούλου και της Βόζεμπεργκ, που θεωρούν, για παράδειγμα, ανύπαρκτο το θέμα των κοριών σε Ανδρουλάκη και εμένα. Τώρα «θυμήθηκε», την Ευρώπη. Όμως με Αυτιά, Μπελέρη, Μελέτη, δεν πας Ευρώπη!», προσθέτει.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Βγήκε και ο Πρετεντέρης με κύριο άρθρο στο Βήμα να ζητήσει περισσότερη Ευρώπη στην προεκλογική αντιπαράθεση. Κοροϊδεύει και αυτός τον «μεσαίο χώρο» που έχει θορυβηθεί με τις επιλογές Μητσοτάκη. Κατ αρχήν ο Πρετεντέρης έχει απορρίψει, εκ μέρους του Μαξίμου, όλα τα ευρωπαϊκά. Ψήφισμα Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θέσεις Ευρωπαίας Εισαγγελίας και Συνηγόρου του Πολίτη. Συμπεράσματα επιτροπών του ΕΚ για κοριούς,predator,Τέμπη. Έκθεση Ευρωπαϊκής Επιτροπής για κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Εκθέσεις ΜΚΟ, ερευνητικών κέντρων για ελευθερία των ΜΜΕ, κατάσταση κράτους δικαίου. Αυτή είναι η Ευρώπη των θεσμών και της κοινωνίας των πολιτών. Μέχρι τώρα ο Πρετεντέρης ήταν με την μη-Ευρώπη του Μαξίμου, της Ασημακοπούλου και της Βόζεμπεργκ, που θεωρούν, για παράδειγμα, ανύπαρκτο το θέμα των κοριών σε Ανδρουλάκη και εμένα. Τώρα «θυμήθηκε», την Ευρώπη. Όμως με Αυτιά, Μπελέρη, Μελέτη, δεν πας Ευρώπη!

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπελέρης, το ΜΑΒΗ και τα Καλάσνικοφ

ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα Κασσελάκη και Τσίπρα για τη μεγάλη ανατροπή – Η υποψηφιότητα της Μέλπως Λεκατσά ξεχωρίζει

Η Μάρω Δούκα, η Μέλπω Λεκατσά και οι άλλοι

Ιράν – Ισραήλ: Τράβηξαν τη σκανδάλη του τρόμου – «Θολό τοπίο» το μέλλον της αντιπαράθεσης

Φρίκη στη Νίσυρο: «Τσουνάμι» καταγγελιών για τον αρχαιοφύλακα – Έδινε στα παιδιά ναρκωτικά και ερωτικά παιχνίδια (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter