Η παρεκτροπή της Άννας Διαμαντοπούλου και το διαζύγιο με τη Δημοκρατία

Η παρεκτροπή της Άννας Διαμαντοπούλου και το διαζύγιο με τη Δημοκρατία

Η Άννα Διαμαντοπούλου είχε αρχικά όλα τα εφόδια που ήταν αναγκαία στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου για να εκφράσει το «σύγχρονο» πλάι στον άνθρωπο.

Διαβάζοντας το βιογραφικό της η πολλά υποσχόμενη Πολιτική Μηχανικός κατέκτησε ζηλευτές θέσεις στην καριέρα της για να στηρίξει τον αδύναμο, τον μην προνομιούχο. Από υπουργός Παιδείας έως και Επίτροπος στην Ε.Ε. και τόσα άλλα!

Είχε και τη γνώση και τα μέσα να κάνει μια πορεία όπως είχε προδιαγραφεί από την αρχή: Στο σοσιαλιστικό στρατόπεδο, καυτηριάζοντας τις αδικίες και ζητώντας έναν καλύτερο κόσμο.

Εκεί, μέσα στην καριέρα της γνώρισε τους ισχυρούς, τα κέντρα αποφάσεων ενώ ταυτόχρονα αποκόμιζε την εικόνα του σημερινού κόσμου. Άδικου, νεοϊμπεριαλιστικού, νεοαποικιακού.

Σε αυτή την πρόσφατη δήλωσή της το ξεκίνησε καλά, παρουσιάζοντας τη φτώχεια της Αφρικής και τη δυναμική ενός νέου πληθυσμού.

Εκεί που θα έπρεπε να χρεώσει στην Ευρώπη, στην Αμερική, στη Ρωσία, και όπου αλλού πίστευε … μια νεοαποικιακή πολιτική όπου με πραξικοπήματα, πολέμους και πιέσεις ανατρέπουν καθεστώτα, κλέβουν πρώτες ύλες και καταστρέφουν χώρες… έκανε το αδιανόητο.

Βέβαια είναι δεκαετίες τώρα που η Άννα Διαμαντοπούλου «αγκάλιασε» τους ισχυρούς, ανήθικους και απάνθρωπους του πλανήτη.

Δεν είναι τυχαίο που την «υιοθέτησαν», νεοφιλελεύθεροι, συντηρητικοί, ακροδεξιοί και ισχυρά οικονομικά κέντρα.

Αντί να καυτηριάσει το διαχρονικό ρόλο ορισμένων ευρωπαϊκών δυνάμεων, της Αμερικής, της Ρωσίας, των ΗΠΑ και δεν συμμαζεύεται εις βάρος της Αφρικής (και άλλων περιοχών της Υδρογείου), η Άννα Διμαντοπούλου πιστή πλέον στον «κύκλο» της που την υιοθέτησε και την προωθεί ανέκραξε ρατσιστικά.

«Να μη γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη» ευχήθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο που διοργάνωσε για έβδομη χρονιά ο Κύκλος Ιδεών, σε συνεργασία με το Delphi Economic Forum.

Και δεν είναι μόνον αυτό γιατί κατηγόρησε την Αριστερά ότι στηρίζει τη Χαμάς αγνοώντας γιατί η Χαμάς… δημιουργήθηκε και τι εξυπηρέτησε.

Προφανώς ικανοποιήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες, εκτός και αν μερικοί έλεγαν πως αυτά τα σκέφτεσαι και δεν τα λες.

Αντί λοιπόν η κυρία Διαμαντοπούλου να αρκεστεί στο ότι καμία κοινωνία δεν μπορεί τόσο γρήγορα να ενσωματώσει μετανάστες καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τους λόγους και τις παρεμβάσεις των Δυτικών και όχι μόνον που τους κάνει μετανάστες, προτίμησε να γίνει ένας νέος ρατσιστής Βελόπουλος.

Η κατρακύλα δεν είναι καινούργια.

Απλά η κυρία Διαμαντοπούλου εξυπηρετεί το κεφάλαιο, καμία σχέση με την αρχική της προέλευση.

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη»

Διαβάστε επίσης: Ρατσιστικό παραλήρημα Διαμαντοπούλου: «Εύχομαι να μην γίνει σκουρόχρωμη η Ευρώπη» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter