Η σιβυλλική απάντηση της Μ. Παπαδοπούλου περί τέλους συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ

Σιβυλλική ήταν η απάντηση που έδωσε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου στις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλουγλου, σχετικά με το ότι τελειώνει η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όταν θα βγούμε από το μνημόνιο.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι «Καλημέρα», με τον Γ. Αυτιά, τόνισε: 

«Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι οι ΑΝ.ΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζονται στη βάση δύο ιεραρχημένων στόχων: για την έξοδο της Ελλάδας από το μνημονιακό καθεστώς και για την πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς. Αυτό που μένει να δούμε είναι πώς θα εξελιχθεί η πορεία των πραγμάτων και πώς θα προχωρήσουμε στη συνέχεια. Η εντολή του ελληνικού λαού τον Σεπτέμβριο του 2015 ήταν σαφής: να υπάρχει στη χώρα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων»

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, σχολίασε επίσης και τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος κ. Κατσίκη περί ανταλλαγής κρατουμένων Ελλάδας και Τουρκίας:

«Ήταν προσωπικές του απόψεις. Ποτέ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν υπονοήσαμε ζήτημα ανταλλαγής. Δεν υιοθετούμε και δεν συμφωνούμε με τέτοιου είδους απόψεις επ’ ουδενί. Εμείς σεβόμαστε το κράτος δικαίου».