Η στιγμή που η οροφή σε γαμήλιο γλέντι παίρνει φωτιά – Νέο βίντεο από την τραγωδία στο Ιράκ

Η στιγμή που η οροφή σε γαμήλιο γλέντι παίρνει φωτιά – Νέο βίντεο από την τραγωδία στο Ιράκ
Πηγή φωτογραφίας: Twitter

Σοκάρουν τα πλάνα που έρχονται στο φως από την φονική πυρκαγιά σε γαμήλια τελετή στο Ιράκ που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 113 άτομα, ενώ το ζευγάρι το οποίο επέζησε από την πυρκαγιά νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail και παρά τις προηγούμενες αναφορές ότι ο γαμπρός και η νύφη ήταν μεταξύ των 100 και πλέον θυμάτων, οι δυο τους επέζησαν καθώς φαίνεται να διέφυγαν από την πόρτα της κουζίνας, όπως αποκαλύφθηκε.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, την ώρα που το ζευγάρι χορεύει, στην αίθουσα αρχίζουν και πέφτουν καμένα υλικά από την οροφή. Σε άλλο σημείο ένα μεγάλο μέρος των καλεσμένων να έχει φτάσει στην πόρτα εξόδου από την φλεγόμενη αίθουσα.

Η τραγωδία, από την οποία έχασαν τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 150, βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία στην Νινευή και ολόκληρη τη χώρα, καθώς οι οικογένειες που θρηνούν έθαψαν τους αγαπημένους τους.

Οι επιζώντες δήλωσαν ότι εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν στη γαμήλια γιορτή. Περίπου μία ώρα μετά την έναρξη της εκδήλωσης πυροτεχνήματα άναψαν μια διακόσμηση οροφής, ενώ η νύφη και ο γαμπρός χόρευαν, σκηνές φρίκης που κατέγραψε κάμερα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter