H χώρα καίγεται, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνει διακοπές!

H χώρα καίγεται, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνει διακοπές!

Είναι δυνατόν εν μέσω καταστροφικών πυρκαγιών που κατακαίνε δύο εβδομάδες την επικράτεια, με τραγικές εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να κάνει διακοπές; Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ειδικότερα για τον Νότη Μηταράκη είναι φυσιολογικό…

Δεν τα λέμε εμείς, αλλά η Καθημερινή:

«Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…» γράφει η στήλη «Θεωρείο» της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας, καρφωνοντας τον Νότη Μηταράκη.

Μάλιστα αναφέρει πως «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών».

Δεν ξέρουμε βέβαια εάν όντως χάλασαν… οι διακοπές του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όμως το να κόβει βόλτες σε νησιά, με το σκάφος του και σαν να μην τρέχει τίποτα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη την ώρα που κυβερνητικοί, όπως ο Μάκης Βορίδης, μιλούν ακόμα και για εμπλοκή της ΕΥΠ για ανακάλυψη εμπρηστών, είναι πραγματικά από τα άγραφα.

Ο Μηταράκης πάλι, είναι από τη Χίο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter