Ήρθη η ασυλία του «ξεχασιάρη» και χρηματοδοτημένου κουμπάρου του Πέτσα, Ανδρέα Πάτση

Ήρθη η ασυλία του «ξεχασιάρη» και χρηματοδοτημένου κουμπάρου του Πέτσα, Ανδρέα Πάτση

Στην άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση, προχώρησε η Ολομέλεια της Βουλής λόγω «φορολογικών εκκρεμοτήτων», όπως ανέφερε από το βήμα ο προεδρεύων, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Πρόκειται για τον κουμπάρο του κυβερνητικού εκπροσώπου και βουλευτή της συμπολίτευσης που -όπως αποκάλυψε το Documento- όχι μόνο έχει διάτρητη δήλωση πόθεν έσχες, αλλά φέρεται να έλαβε και χρήματα από τις καμπάνιες κατά της πανδημίας. Ενδεχομένως το site (pointmedia.gr) για το οποίο έλαβε χρηματοδότηση ο Αν. Πάτσης να ανήκει στη σύζυγό του, αλλά όπως έχει καταδείξει το Documento το τηλέφωνο επικοινωνίας της εν λόγω ιστοσελίδας παραπέμπει στην εταιρεία του βουλευτή, «Ανδρέας Πάτσης & Συνεργάτες», που εδρεύει στην Βασ. Σοφίας 10 στην Αθήνα.

Για την ασυλία του Αν. Πάτση ψήφισαν 138 βουλευτές. Όλοι τάχθηκαν υπέρ. Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε κώλυμα και δεν παρουσιάστηκε στην Ολομέλεια για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, με τον προεδρεύοντα να ενημερώνει ότι βούληση του Αν. Πάτση ήταν η άρση της ασυλίας του και πως οι φορολογικές εκκρεμότητες έχουν ρυθμιστεί.

Ήρθη, επίσης, η ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, με 125 βουλευτές να συμμετέχουν στην ψηφοφορία και όλοι τους να ψηφίζουν υπέρ της άρσης.  Η άρση της ασυλίας αφορά ένα ατύχημα σε παιδική χαρά την περίοδο που ήταν δήμαρχος Σκύρου.

Μυστικά & Documento

27/11/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter