Τέμπη: Ηχηρή απάντηση Γενιδούνια σε Μητσοτάκη και Σκέρτσο – «Λένε τα αδιανόητα και μετά τα κάνουν χειρότερα»

Τέμπη: Ηχηρή απάντηση Γενιδούνια σε Μητσοτάκη και Σκέρτσο – «Λένε τα αδιανόητα και μετά τα κάνουν χειρότερα»

Απάντηση-ράπισμα στο ρεσιτάλ αθλιότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έκανε λόγο για εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών, αλλά και στη μετέπειτα αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Άκη Σκέρτσου, περί… τυμβωρυχίας έδωσε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας.

«Λένε τα όσα αδιανόητα λένε και μετά τα κάνουν χειρότερα», τόνισε σε ανάρτησή του ο Κώστας Γενιδούνιας, σημειώνοντας ότι η απεργία των μηχανοδηγών προκηρύχθηκε εννέα ημέρες μετά το δυστύχημα και όχι προεκλογικά.

«Να μην εμπλέκετε λοιπόν τους εργαζόμενους στις δηλώσεις σας & προπάντων ενημερωθείτε για το πότε είναι προγραμματισμένη η απεργία μας και με ποια αιτήματα. Αλήθεια, συμφωνεί η κυβέρνηση στην αύξηση των ταχυτήτων στα 140 χιλιόμετρα σε μη τηλεδιοικουμενα τμήματα του δικτύου; Στα οποία όπως είπε και ο κ. Μητσοτάκης γίνονται έργα και μπορεί να έχουμε μονές γραμμές;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κ. Γενιδούνιας.

Αναλυτικά η απάντηση του Κώστα Γενιδούνια

«Λένε τα όσα αδιανόητα λένε & μετά τα κάνουν και χειρότερα. Δεν εννοούσε λέει τους συγγενείς των θυμάτων ο κ . Μητσοτάκης αλλά απευθυνόταν στην απεργία των μηχανοδηγών, όταν έλεγε ότι εργαλειοποίειται η τραγωδία των Τεμπών (έγκλημα είναι, όχι τραγωδία ). Ας πούμε τα εξής στον κυβερνητικό εκπρόσωπο. 1. Οι μηχανοδηγοί προκήρυξαν απεργία για τις 30 Μαΐου , όχι μέσα στις εκλογές, ούτε λίγες μέρες πριν , αλλά 9 μέρες μετά, παρότι ο ΟΣΕ είχε δώσει γραπτές διαβεβαιώσεις για τις 14/5/23 και δεν τις τήρησε! Δεν προκηρύξαμε απεργία μέσα, πριν ή κοντά στις εκλογές , ΓΙΑΤΙ ξέραμε καλά τι θα έλεγαν όσοι μας κατηγορούσαν ως συντεχνία όταν στέλναμε τα εξώδικα για την ασφαλεια της κυκλοφορίας. Εδώ δεν δέχτηκαν να συναντήσουν την Ευρωπαϊκή μας Ομοσπονδία που ήρθε στην Αθήνα αισθανόμενη την ανάγκη να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους για τον σιδηρόδρομο. 2. Κύριε Σκέρτσο , οι σιδηροδρομικοί θρηνούν 11 συναδέλφους. Μάλλον αυτό το ξεχάσατε στην δήλωση σας. Και αυτοί έχουν οικογένειες και εμείς που από τύχη δεν είμαστε στην θέση τους , νοιωθουμε ΟΡΓΗ γιατί όχι μόνο δεν μας ακούγατε αλλά μας χλευάζατε 4 χρόνια ως πολιτική ηγεσία.
Να μην εμπλέκετε λοιπόν τους εργαζόμενους στις δηλώσεις σας & προπάντων ενημερωθείτε για το πότε είναι προγραμματισμένη η απεργία μας και με ποια αιτήματα. Αλήθεια, συμφωνεί η Κυβέρνηση στην αύξηση των ταχυτήτων στα 140 χιλιόμετρα σε μη τηλεδιοικούμενα τμήματα του δικτύου; Στα οποία όπως είπε και ο κ. Μητσοτάκης γίνονται έργα και μπορεί να έχουμε μονές γραμμές ; Μια άστοχη δήλωση διορθώνεται με μια συγνώμη. Όχι με επίθεση σε αυτούς που θρηνούν επίσης νεκρούς και προσπαθούν να επαναλειτουργήσει ο σιδηρόδρομος με ασφάλεια. Αρκετά!»

Διαβάστε επίσης: Ρεσιτάλ αθλιότητας από Μητσοτάκη για τα Τέμπη: «Οι συγγενείς εργαλειοποιούν την τραγωδία»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter