Ιερουσαλήμ: Καρέ καρέ η αιματηρή επίθεση ενόπλων στη στάση λεωφορείου – Τρεις οι νεκροί (Video)

Ιερουσαλήμ: Καρέ καρέ η αιματηρή επίθεση ενόπλων στη στάση λεωφορείου – Τρεις οι νεκροί (Video)

Συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας, δείχνει δύο άνδρες να βγαίνουν από αυτοκίνητο και να ανοίγουν πυρ εναντίον των ανθρώπων που βρίσκονταν στη στάση λεωφορείου, προτού πέσουν νεκροί στην Ιερουσαλήμ.

Ο ακροδεξιός υπουργός της κυβέρνησης Νετανιάχου, Μπεν Γκβίρ, έριξε την ευθύνη της επίθεσης στη Χαμάς. «Είναι προφανώς πράκτορες της Χαμάς, οι οποίοι μιλούν με δύο φωνές, μία φωνή της λεγόμενης κατάπαυσης του πυρός και μια δεύτερη φωνή τρόμου», δήλωσε ο Γκβιρ, ο οποίος απευθυνόταν σε δημοσιογράφους στον τόπο της επίθεσης. Πρόσθεσε ότι η επίθεση δείχνει τις συνέπειες της διανομής όπλων σε αμάχους στο Ισραήλ.

Το χρονικό της επίθεσης

Η επίθεση στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, ενώ έξι άλλοι τραυματίστηκαν, τρεις εκ των οποίων σοβαρά, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της αστυνομίας.

«Δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και ήταν οπλισμένοι ο ένας με Μ-16 και ο άλλος με πιστόλι άνοιξαν πυρ εναντίον πολιτών που περίμεναν σε στάση λεωφορείου γύρω στις 07:40», δήλωσε ο διευθυντής της αστυνομίας της Ιερουσαλήμ Ντορόν Τόργκεμαν στους δημοσιογράφους από το σημείο της επίθεσης.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι την επίθεση εξαπέλυσαν «δύο κάτοικοι της Ανατολικής Ιερουσαλήμ». Οι δύο δράστες «σκοτώθηκαν γρήγορα από δύο στρατιώτες που ήταν εκτός υπηρεσίας και έναν πολίτη, οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον τους», διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων έχει σπεύσει στο σημείο, ενώ η αστυνομία ερευνά την περιοχή για να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν άλλοι δράστες.

Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στην Ιερουσαλήμ – Μία νεκρή και οκτώ τραυματίες από επίθεση ενόπλων

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter