Ιωαννίδης: «Δεν ξέρουμε ακόμα ποιο είναι το ταβάνι μας»

Ιωαννίδης: «Δεν ξέρουμε ακόμα ποιο είναι το ταβάνι μας»

Σε πελάγη ευτυχίας οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της πρόκρισης του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία, ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δήλωσαν μετά το ματς-θρίλερ:

Ο σέντερ φορ των «πρασίνων», Φώτης Ιωαννίδης, δήλωσε: «Δεν έχω ζήσει κάτι καλύτερο ποδοσφαιρικά, είναι υπέροχες στιγμές αυτές που ζούμε. Ήταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις, στο πρώτο μέρος δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει γιατί δεχτήκαμε γκολ στο δεύτερο λεπτό και μετά όλο το παιχνίδι έγινε πιο περίεργο, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε αντίδραση και δεχτήκαμε δεύτερο γκολ και πάλι σε πολύ κακό σημείο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος καθαρίσαμε λίγο το μυαλό μας και βγήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, κρατήσαμε και τη μπάλα και καταφέραμε να κάνουμε αυτό το θαύμα. Λέω θαύμα επειδή πήγε το παιχνίδι έτσι, γιατί εμείς δείξαμε και στο πρώτο ματς ότι είμαστε ομάδα που μπορούμε να τους κοντράρουμε και το δείξαμε και καθόλη τη διάρκεια και του δεύτερου μέρους και της παράτασης. Όλοι γνωρίζαμε πως θα χτυπούσα εγώ το πέναλτι, είναι στιγμές που θέλεις να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται. Εννοείται ότι υπάρχει άγχος αλλά πρέπει να το καταπολεμήσεις και να εκτελέσεις με όσο πιο πιο κρύο αίμα, κάτι που κατάφερα και στις δύο εκτελέσεις και είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι στα πόδια μας, το ταβάνι δεν το γνωρίζουμε ακόμη, βγάλαμε έξω μία τεράστια ομάδα, έχουμε ακόμη ένα τέτοιο παιχνίδι, θεωρώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, είμαστε ομάδα με μέταλλο».

Από τη πλευρά του ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ειπε:

«Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι στην καριέρα μου. Δεν έπαιξα ποτέ Champions League ή προκριματικά, ούτε στο Europa League ούτε γενικά στην Ευρώπη. Ήρθα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό επειδή ήξερα ότι μπορεί να μου δώσει αυτήν την ευκαιρία. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, για ό,τι κάναμε απόψε. Ήταν απίστευτο ματς, είμαι πραγματικά πολύ περήφανος. Η Μαρσέιγ είναι μία ομάδα που χτίστηκε για να παίξει στο Champions League και προσπάθησε να κάνει την πρώτη πρόκρισή της. Γνωρίζαμε ότι το 1ο μέρος θα είναι δύσκολο, αλλά δεν περιμέναμε τόσο δύσκολο. Στο ημίχρονο πήραμε ανάσα, σκεφτήκαμε τι πρέπει να κάνουμε στο 2ο μέρος. Ο προπονητής μας βοήθησε, είχαμε καλή νοοτροπία και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν έγινε κάτι μαγικό, μόνο είχαμε την επιθυμία να πετύχουμε τον στόχο μας και τα καταφέραμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter