Ιωάννινα: Επεισοδιακή η προσαγωγή των συλληφθέντων για την άγρια οπαδική συμπλοκή (Video)

Ιωάννινα: Επεισοδιακή η προσαγωγή των συλληφθέντων για την άγρια οπαδική συμπλοκή (Video)
Πηγή: Screenshot/ΕΡΤ

Δεν έλειψε η ένταση έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων το πρωί της Κυριακής, κατά την προσαγωγή των έξι από τους οκτώ συλληφθέντες για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Ενώ οι κατηγορούμενοι προσάγονταν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, σημειώθηκε ένταση από συγκεντρωμένους που καταφέρονταν εναντίον τους και σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές.

Συγκεντρωμένοι οπαδοί -πιθανότατα του ΠΑΣ Γιάννενα σύμφωνα με την ΕΡΤ- τους επιτέθηκαν πετώντας τους μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες σε βάρος τους, καθώς δεν υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία. Οι οπαδοί φώναζαν μεταξύ άλλων συνθήματα, όπως, «δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί».

Υπενθυμίζεται ότι δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Και οι οκτώ συλληφθέντες κατηγορούνται για συμπλοκή και παράβαση του Νόμου για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, ενώ οι τέσσερις από αυτούς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή – 8 συλλήψεις, σε κρίσιμη κατάσταση 30χρονος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter