Ήθος κι αριστεία…

Ήθος κι αριστεία…

Τα είπαμε και την προηγούμενη φορά. Η ΝΔ δεν είναι κόμμα παιδεραστών ή για να το πούμε καλύτερα, δεν είναι μόνο κόμμα παιδεραστών. Αρκετά «γαλάζια» στελέχη, μικρά ή μεγάλα, έχουν καταδικαστεί ή απασχολήσει τη Δικαιοσύνη για διάφορα αδικήματα.
Βιασμός, δωροδοκία, διακίνηση μεταναστών, παράνομες ελληνοποιήσεις, νοθεία σε εκλογές, συμμετοχή στο παραδικαστικό κύκλωμα, κυκλοφορία με ψεύτικες πινακίδες, υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ, χρέη στο δημόσιο, ρευματοκλοπή κι άλλα.
Τα ‘παμε απ’ όλα έχει ο μπαχτσές.

*** Απλά επειδή το σύστημά τους έχει πολλά «γρανάζια», οι υποθέσεις αυτές γρήγορα ξεχνιούνται, ενώ αν κάποιο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – δεν χρειάζεται καν να είναι προβεβλημένο, τους αρκεί να είναι γραμμένο στα μητρώα – περάσει με κόκκινο το φανάρι, το θυμόμαστε καμιά 15αριά χρόνια.
Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν όλα τα παραπάνω και πόσοι ότι ο Πολάκης καπνίζει; Αυτό μόνο αναρωτηθείτε για να καταλάβετε πόσο άρτια δουλεύουν.

*** Να, ας πούμε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, αηδίασε με τον Χάρη Μαμουλάκη, ο οποίος χρησιμοποίησε το γνωστό hashtag #νδ_παιδεραστές σε σατιρικό βίντεο, αλλά δεν αήδιασε, τουλάχιστον δεν το γνωστοποίησε στο προφίλ της, με τον 53χρονο τέρας του Κολωνού. Από την αηδία που την πλημμύρισε, σχολίασε το ατόπημα – για το οποίο ο ίδιος ο Μαμουλάκης είπε ότι ήταν λάθος – του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι τις φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον Ηλία Μίχο. Ούτε μία ανάρτηση, ούτε ένα σχόλιο, κάτι…

*** Για την εξέλιξη της υπόθεσης δεν θα σχολιάσω τίποτα. Κουράστηκα από τα γράψε – σβήσε. Οι εξελίξεις είναι τέτοιες που κάθε φορά τα δεδομένα αλλάζουν. Θα σας πω μόνο ότι με αυτά που διαβάζω και ακούω στην τηλεόραση από ηλίθιους και ηλίθιες με πιάνει ανατριχίλα από την κατάντια της δημοσιογραφίας. Και η λέξη, δηλαδή, κανονικά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται. Κανένας σεβασμός, καμία αξιολόγηση, καμία διασταύρωση, κανένα ρεπορτάζ…

*** Εν τω μεταξύ, στα μαλακά έριξε η Δικαιοσύνη τον Μένιο Φουρθιώτη σε άλλη μία απόφαση – πρόκληση. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου και του επιβλήθηκε ποινή 26 μηνών με αναστολή για μόλις δύο πλημμελήματα. Σκεφτείτε ότι μετά το τέλος της διαδικασίας ο Φουρθιωτης πλησίασε την έδρα και έδωσε το χέρι του στα μέλη της σύνθεσης, λέγοντας «ευχαριστώ».
Δεν μεταδίδω άλλο…

*** Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ως ψευδείς και συκοφαντικές τις αναρτήσεις του δημοσιογράφου και εκδότη των «Παραπολιτικών», Γιάννη Κουρτάκη, αναφορικά με τη «βίλα» του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο.
Κατά το Δικαστήριο, οι ισχυρισμοί Κουρτάκη στο επίμαχο tweet «παρουσιάζονται ως γνωστά και δεδομένα στο συντάκτη γεγονότα , τα οποία χωρίς να διαθέτει καμία απολύτως σχετική και δη διασταυρωμένη δημοσιογραφική πληροφορία, περιέβαλε στο εν λόγω tweet, πράγμα που καταδεικνύει και την ένταση του δόλου και ειδικότερα τη γνώση του εναγόμενου περί της αναλήθειας των ισχυρισμών του».
Το καλύτερο είναι ότι ο κ. Κουρτάκης υποχρεούται, βάση της απόφασης, να κάνει και σχετικό tweet στον λογαριασμό του. Αυτό είναι που λέμε «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος».

*** Η δικαστική αυτή νίκη του Αλέξη Τσίπρα επιβεβαιώνει αυτούς μέσα στην Κουμουνδούρου που υποστηρίζουν ότι πρέπει να κατατίθεται αγωγή για κάθε ψέμα που συνειδητά λέγεται ή γράφεται από δημοσιογράφους, αρθρογράφους, σχολιαστές, έναντι της άλλης πλευράς που αντιτίθεται και φυσικά επικρατεί…

*** Για την έκθεση της OLAF για τη FRONTEX μάθατε; Γιατί τα Πετσωμένα ΜΜΕ την έκαναν αβαβά για ευνόητους λόγους. Σε αυτή, λοιπόν, διαπιστώνει ότι υπήρξαν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και ότι η Frontex γνώριζε και την ύπαρξή τους και «δεν διασφάλισε την απαραίτητη συνέχιση της διερεύνησης».
Όσον αφορά συγκεκριμένα την Ελλάδα, αναφέρεται πως υπήρχαν περιστατικά επαναπροωθήσεων από τις ελληνικές αρχές, τα οποία στελέχη της Frontex γνώριζαν, αφού σε κάποια από αυτά ήταν μάρτυρες.

*** Ρεσιτάλ χυδαιολογίας έδωσε για 849η φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης, αυτή τη φορά κατά του Χρήστου Σπίρτζη γιατί δεν δέχεται κουβέντα για το ήθος της παράταξης, όπως είπε. Δεν έχω λόγια καν να σχολιάσω τα όσα εκστόμισε ο υπουργός Ανάπτυξης υπό την ανοχή των παρουσιαστών. Μπράβο μόνο στον Χρήστο Σπίρτζη. Ε, ρε και να ήμουν στη θέση του. Μέχρι και στο CNN θα γινόμουν θέμα.

*** Μία 19χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας ξεκίνησε έρευνα. «Εάν επαληθευτούν οι καταγγελίες, θα εκκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες. Ο νόμος είναι νόμος. Και ισχύει για όλους», είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

*** Θα σε στεναχωρήσω Τάκη μου, αλλά αν επαληθευτούν οι καταγγελίες ότι αστυνομικοί βίασαν μια 19χρονη κοπέλα μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα, ο πρώτος που πρέπει να φύγει είσαι εσύ. Το ξέρω ότι δεν θα απομακρυνθείς, όπως το ξέρεις και εσύ. Αυτά γίνονται σε άλλες, κανονικές, χώρες. Όχι εδώ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter