Κακοκαιρία Avgi: Πώς θα εξελιχθεί ο χιονιάς τις επόμενες ώρες – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα (LIVE)

Κακοκαιρία Avgi: Πώς θα εξελιχθεί ο χιονιάς τις επόμενες ώρες – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα (LIVE)

Η κακοκαιρία «Avgi» αναμένεται να επηρεάσει τις επόμενες ώρες την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Αττική, τη Βόρεια και Ανατολική Πελοπόννησο.

Η ΕΜΥ εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης επικαιροποιημένο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων σχετικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η κακοκαιρία αναμένεται να υποχωρήσει από το πρωί της Τετάρτης.

LIVE η εξέλιξη των φαινομένων

Πού αναμένονται χιονοπτώσεις

Ανατολική Στερεά: Σήμερα Τρίτη (30-01-24) σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, αλλά πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, κυρίως της Βοιωτίας, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες.

Εύβοια: Σήμερα Τρίτη (30-01-24) σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι χιονοπτώσεις που πρόσκαιρα θα είναι κατά τόπους πυκνές από τις βραδινές ώρες βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Αττική: Σήμερα Τρίτη (30-01-24) σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές και στα βόρεια σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο με εξασθένηση από τη νύχτα.

Βόρεια και ανατολική Πελοπόννησος: Σήμερα Τρίτη (30-01-24) σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, πιθανόν πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (31-01-24) θα εξασθενήσουν.

Κρήτη: Σήμερα Τρίτη (30-01-24) κατά τόπους έντονες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα της Τετάρτης (31-01-24).

Θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν:

  • Σήμερα Τρίτη (30-01-24) στο βόρειο, το κεντρικό και βαθμιαία το νότιο Αιγαίο.
  • Την Τετάρτη (31-01-24) οι θυελλώδεις βοριάδες θα διατηρηθούν στο Αιγαίο αλλά από τις προμεσημβρινές ώρες στα βόρεια θα περιοριστούν στα 8 μποφόρ και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται κατά τόπους σήμερα Τρίτη (30-01-24) κυρίως στις Σποράδες, την Εύβοια, τα ανατολικά τμήματα της Αττικής, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (31-01-24) στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Αττική και τις Κυκλάδες και βαθμιαία από τις απογευματινές ώρες στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία Avgi: Πώς θα κινηθεί ο χιονιάς τις επόμενες ώρες – Πού αναμένονται βροχές (LIVE)

Κακοκαιρία Avgi: Χιονοκαταιγίδες στην Εύβοια, πυκνές χιονοπτώσεις και στη Βοιωτία (Videos)

Κακοκαιρία Avgi: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Πού θα χιονίσει την Τρίτη (LIVE)

Κακοκαιρία Avgi: Χιόνια στα βόρεια της Αττικής, ποιοι δρόμοι κλείνουν – Τι ισχύει για αλυσίδες, σχολεία, τηλεργασία (LIVE)

Κακοκαιρία Avgi: Σε αυτούς τους δήμους της Αττικής θα γίνει μάθημα με τηλεκπαίδευση – Τι ισχύει για την τηλεργασία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter