«Κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης», απευθύνει το ΚΚΕ

«Κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης», απευθύνει το ΚΚΕ

Mε ένα μακροσκελές πολιτικό κείμενο η ΚΕ του ΚΚΕ απευθύνεται στους μισθωτούς εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, τους συνταξιούχους, τους αγωνιζόμενους επιστήμονες και καλλιτέχνες, που ανησυχούν, αγανακτούν και δεν συμβιβάζονται με τη σημερινή κατάσταση, όπως γράφει χαρακτηριστικά, καλώντας τους να βαδίσουν «το δρόμο της ανατροπής» διότι «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό».

Μεταξύ άλλων το κείμενο-κάλεσμα σημειώνει: «Μέσα απ’ τους καθημερινούς αγώνες, μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα πανελλαδικά συντονισμένο κίνημα της εργατικής τάξης και των συμμάχων της. Ριζωμένο παντού, με πρωτοπόρες εστίες αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς, κάθε κλάδο, κάθε περιοχή. Με ενιαία αιτήματα και στόχους που ανοίγουν τον δρόμο με κατεύθυνση πάλης ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό».

Το ΚΚΕ καλεί σε αγωνιστική συμπόρευση: «Σ’ αυτήν τη μεγάλη πρωτοβουλία, για να ανοίξει ο δρόμος για την ελπιδοφόρα διέξοδο του σοσιαλισμού, σας καλούμε να συμπορευτείτε αγωνιστικά μαζί μας. Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά και διαθέτει όλες του τις δυνάμεις, για να οργανώσει ο λαός την αντεπίθεσή του, να βάλουν οι εργαζόμενοι τη δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις.»

Δείτε το κάλεσμα του ΚΚΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter