Κάποιος να μιλήσει στη Σπυράκη για τα «σκάνδαλα»

Κάποιος να μιλήσει στη Σπυράκη για τα «σκάνδαλα»

Η επανάληψη ενίοτε δεν είναι η μήτηρ της μαθήσεως, ειδικά όταν ορισμένοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως, αλλά της πλήξεως…

Ωστόσο η Μαρία Σπυράκη δε φαίνεται να το κατανοεί αυτό κι επανέρχεται πάλι στο αφήγημα περί «σκανδάλων της οικογένειας Τσίπρας», δίνοντας συνέχεια στο δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» του ποινικά ελεγχόμενου Βαγγέλη Μαρινάκη και θεωρώντας ότι διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω δημοσίευμα είχε… όλως τυχαίως προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστός για το ότι… δεν έχει σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκαλώντας και την οργισμένη αντίδραση του Μαξίμου, που τον χαρακτήρισε ως «υπάλληλο» και «αρχισυντάκτη» του Μαρινάκη.

Στο δημοσίευμα, στο οποίο γινόταν λόγος περί φαινομενικής ύπαρξης ευνοϊκής μεταχείρισης σε δανεισμό της τεχνικής εταιρίας «Δίοδος», ιδιοκτήτριας των αδελφών του πρωθυπουργού, Δημήτρη και Ζανέτ Τσίπρα, ώστε η εταιρία φέρεται να «πέτυχε» το 2016 τη ρύθμιση ενός δάνειου της, ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις μόλις 300 ευρώ, έχουν ήδη απαντήσει τα αδέλφια του πρωθυπουργού, αλλά και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Παρ΄όλα αυτά, η Μαρία Σπυράκη επανέρχεται υποστηρίζοντας ότι : «Χθες αποδείξαμε με αδιάσειστα στοιχεία ότι τα μέλη της οικογένειας Τσίπρα επιχείρησαν με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα να πάρουν έργο του δημοσίου ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ.

Σήμερα ξαναρωτάμε: Γιατί δεν δικάστηκαν όπως ο νόμος ορίζει γι’ αυτές τις περιπτώσεις;

Εξηγήσεις για το σκάνδαλο της οικογένειάς του οφείλει, πλέον, να δώσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός».

Στην πραγματικότητα, εξηγήσεις οφείλει να δώσει ο «αρχισυντάκτης» του Βαγγέλη Μαρινάκη, Κυριάκος Μητσοτάκης, για το πώς γνώριζε ημέρες πριν το εν λόγω δημοσίευμα. Αν και ίσως ως «αρχισυντάκτης» αυτό εξηγείται…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter