«Καρφιά» από Ζαχάροβα κατά Βρετανίας για την Κέιτ Μίντλετον – Η ατάκα για το… «νόβιτσοκ»

«Καρφιά» από Ζαχάροβα κατά Βρετανίας για την Κέιτ Μίντλετον – Η ατάκα για το… «νόβιτσοκ»

«Αιχμές» για τη Βρετανία και την Κέιτ Μίντλετον εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου, όποτε και άνοιξαν οι κάλπες για τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία με μοναδικό υποψήφιο τον Πούτιν, η Ζαχάροβα εξαπέλυσε πυρά κατά της Βρετανίας, με αναφορές και στην αδιαφορώντας για την περιπέτειας της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, έγραψε στο Telegram το εξής: «η Μεγάλη Βρετανία βρίσκει γρήγορα μόνο το Νόβιτσοκ (σ.σ. ο νευροτοξικός παράγοντας που εντοπίστηκε σε Ρώσους, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί προ ετών στη Βρετανία) και το “χέρι της Μόσχας”, ενώ η αγνοούμενη πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον δεν έχει βρεθεί εδώ και δύο μήνες».

«Γενικά, μόνο το Νόβιτσοκ και το “χέρι της Μόσχας” βρίσκονται γρήγορα στο Λονδίνο. Αυτό διαρκεί δύο ή τρεις ημέρες. Αλλά ό,τι πρέπει «να μην βρεθεί” θέλει πολύ χρόνο για να βρεθεί», πρόσθεσε.

Επίσης η Ζαχάροβα συμβούλευσε το Λονδίνο να ζητήσει βοήθεια από τον δημοσιογράφο της Bellingcat Χρίστο Γκρόζεφ και την επικεφαλής του Ιδρύματος Καταπολέμησης της Διαφθοράς Μαρία Πέβτσιχ, για την αναζήτηση της ” εξαφανισμένης” Κέιτ. Αμφότεροι Ρώσοι χαρακτηρίζονται από τη Μόσχα ξένοι πράκτορες.

«Και τι δεν έχουν βρει χιλιάδες χιλιόμετρα από τη Βρετανία; Δεν τους κοστίζει τίποτα να βρουν ένα βασιλικό πρόσωπο ακριβώς κάτω από τη μύτη τους. Νομίζω ότι, αν κρίνουμε από τον τρέχοντα ρυθμό, θα το κάνουν μέχρι το Σάββατο. Ίσως οι Σκριπάλ θα είναι επιτέλους κάπου εκεί έξω, δίπλα στην Κέιτ θα ανακαλυφθούν», τόνισε η Ζαχάροβα.

Υπενθυμίζεται, ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο και έκτοτε, έχουν έρθει στη δημοσιότητα πολλές θεωρίες συνωμοσίας για την κατάσταση της υγείας της. Επίσης, την περασμένη εβδομάδα, προκλήθηκε σάλος μετά τη δημοσίευση από την ίδια την Κέιτ μιας «πειραγμένης» φωτογραφίας με τα παιδιά της, αναγκάζοντάς τη να ζητήσει δημόσια «συγγνώμη» μετά από λίγο.

Διαβάστε επίσης: Νόβιτσοκ: Τι είναι ο νευροτοξικός παράγοντας που ήρθε ξανά στο προσκήνιο λόγω Ναβάλνι

El Pais: «Η πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον βάζει τους Γουίνσδορ σε μπελάδες»

Κέιτ Μίντλετον: Νέα φωτογραφία με τον Γουίλιαμ μετά τον σάλο με την επεξεργασμένη εικόνα

Κέιτ Μίντλετον: «Την επεξεργάστηκα» – Η… παραδοχή για την «πειραγμένη» φωτογραφία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter