«Καρφιά» Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Θα λέμε στον λαό να ψηφίζει και στους βουλευτές να απέχουν; (Video)

«Καρφιά» Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Θα λέμε στον λαό να ψηφίζει και στους βουλευτές να απέχουν; (Video)

Νέα διαφοροποίηση, συνοδευόμενη με αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην πρωθυπουργός σχολίασε από την Καλαμάτα με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο το γεγονός πως δεν θα τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας στη Νέα Δημοκρατία όσον αφορά τις ρυθμίσεις για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;», ανέφερε με νόημα ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε μεσσηνιακά ΜΜΕ στην κοπή της πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου.

«Στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή», απάντησε σε σχετική ερώτηση για τη στάση που ο ίδιος τηρεί απέναντι στο νομοσχέδιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς είχε καταψηφίσει την τροπολογία Καιρίδη, διαφοροποιούμενος από την κυβερνητική γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Mητσοτάκης: Δεν θα βάλω κομματική πειθαρχία στο ν/σ για το γάμο ομόφυλων, υπάρχει και η αποχή

Τροπολογία Καιρίδη: Καταψήφισε ο Σαμαράς – Απουσίαζαν τρεις «Σπαρτιάτες»

Σαμαράς στη Βουλή: «Ό,τι είχα χρέος να πω, το είπα…» (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter