Κασσελάκης: «Αν κάποιος με αμφισβητεί να το πει τώρα» – Δεσμεύθηκε για καταστατικό Συνέδριο

Κασσελάκης: «Αν κάποιος με αμφισβητεί να το πει τώρα» – Δεσμεύθηκε για καταστατικό Συνέδριο

Τέλος στην εσωστρέφεια και στην αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του επιχείρησε να βάλει ο Στέφανος Κασσελακης.

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν λειτουργικά και δομικά προβλήματα και αυτό δεν είναι μόνο δίκη μου διαπίστωση, είναι κάτι που λαμβάνω από τα ίδια τα μέλη μας. Οι κομματικές αυτές δομές ανήκουν σε μια άλλη συγκυρία» είπε στην αρχή της εισήγησής του στην Πολιτική Γραμματεία και δεσμεύθηκε για καταστατικό Συνέδριο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει το Φθινόπωρο:

Δείτε επίσης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει» λέει ο Κασσελάκης – Δεν τίθεται θέμα Κεντρικής Επιτροπής

«Θα κάνω τις προτάσεις μου για καταστατικές αλλαγές όταν γίνει το καταστατικό Συνέδριο, το οποίο θα είναι Συνέδριο επανίδρυσης» είπε κατά λέξη.

Στη συνέχεια ζήτησε την ξεκάθαρη στήριξη του κόμματος:

«Δεν είναι ζήτημα προσωπικό αυτό που θα σας πω. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να πείτε ότι με εμπιστεύεστε, τότε πείτε ποιον θέλετε. Αν όντως δεν με εμπιστεύεστε, ζήτω αναβάπτιση της βούλησης και της εντολής των μελών».

Ουσιαστικά είπε στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας πως δεν θα διστάσει να απευθυνθεί στη βάση για να διεκδικήσει την επανεκλογή του.

«Αν κάποιος με αμφισβητεί, να το κάνει εδώ και τώρα. Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγενεια…» είπε κατά λέξη και πρόσθεσε πως πρέπει το κόμμα να πάει στις εθνικές εκλογές «χωρίς τη μόνιμη αμφισβήτηση» του προέδρου.

«Σέβομαι τα Όργανα. Είμαι συλλογικός και τα σέβομαι, παρότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές. Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα Όργανο αν δεν σέβεστε και οι ίδιοι τη διαδικασία;» αναρωτήθηκε, αφήνοντας αιχμές προς τα υπόλοιπα μέλη…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειονότητα της Πολιτικής Γραμματείας είπε στον Στέφανο Κασσελάκη πως δεν του δίνει «λευκή επιταγή» και πως «θα κριθεί και εκείνος στις ευρωεκλογές».

Διαβάστε επίσης: Ο Στέφανος Κασσελάκης στο αγροτικό «μπλόκο» στο Σύνταγμα – «Υπάρχει καρτέλ. Να επέμβει το κράτος» (Video)

ΣΥΡΙΖΑ για αγρότες: Η κυβέρνηση παριστάνει πως τους ακούει αλλά στην ουσία τους κοροϊδεύει (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter