Κασσελάκης για τη γροθιά στα μπουζούκια: «Είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώσει» (Video)

Κασσελάκης για τη γροθιά στα μπουζούκια: «Είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώσει» (Video)

«To κεντρικό μήνυμα είναι ένα. Οι πολίτες είναι έτοιμοι για φρέσκο αέρα, είναι έτοιμοι για νέα σχέση πολιτικών και πολιτικής. Τέλος στον ξύλινο λόγο. Θέλουν πολιτικούς που να είναι μέσα στην κοινωνία» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, από το χθεσινοβραδινό πάρτι του ευρωβουλευτή, Κώστα Αρβανίτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το στιγμιότυπο που τον δείχνει να υψώνει γροθιά σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης: «Απαντούσα σε γροθιά ενός συντρόφου… Είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώσει. Πάνε και φιλάνε χέρια παπάδων και την επόμενη μέρα συγκαλύπτουν το έγκλημα στα Τέμπη…».

«Αν τυχαίνει ένας νέος πρόεδρος κόμματος ακομπλεξάριστα να εμφανίζεται στα μπουζούκια και να τον λούζουν με λουλούδια, ενώ χαλαρώνει με έναν φίλο του, τι τρέχει; Τι άλλαξε; Γιατί δεν παρουσιάσατε τις 4 ώρες που πέρασα πριν για τις γυναικοκτονίες και την έμφυλη βια σε εκδήλωση της Μπεκατώρου;»

«Ένα κομμάτι του κόσμου φοβάται να βγει στον δρόμο. Την ευθύνη δεν την έχω εγώ που δαπανώ δύο ώρες στα μπουζούκια και εκατοντάδες στη δράση. Την έχετε εσείς, τα ΜΜΕ» είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

«Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις ζωές του κόσμου. Αναδείξτε τα κοινωνικά προβλήματα, αναδείξτε τα Τέμπη… Το έγκλημα συγκαλύπτεται από την πλειοψηφία τη Βουλή. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; Επιτέλους να τελειώνουμε με τα τζάκια» πρόσθεσε.

«Βάλτε αυθεντικούς ανθρώπους που νοιάζονται μέσα στην Ευρωβουλή» τόνισε σε άλλο σημείο…

Διαβάστε επίσης:

Με προεκλογικές επισκέψεις ο Άδωνης επιχειρεί να «σώσει» το ΕΣΥ!

Τι… φέρνει ο καιρός της «ψυχρής λίμνης» – Πότε θα επηρεάσει τη χώρα

Απίστευτη καταγγελία: Άνδρας ντυμένος αρχαίος Έλληνας κυκλοφορεί με ρόπαλο και κυνηγάει οδηγούς στον Βόλο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter