Κασσελάκης: «Γραφείο Τύπου της ΝΔ το “Πρώτο Θέμα” – Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, ανανεώνεται, ψηφιοποιείται»

Κασσελάκης: «Γραφείο Τύπου της ΝΔ το “Πρώτο Θέμα” – Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, ανανεώνεται, ψηφιοποιείται»

«Η αλήθεια είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, ανανεώνεται, ψηφιοποιείται συνολικά – και αυτά γίνονται μόνο με τόλμη και επιμονή» τονίζει στο twitter ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδεύοντας την ανάρτηση του με φωτογραφία από δημοσίευμα, το οποίο έκανε λόγο για «έκρυθμη κατάσταση στο κόμμα».

«Ενημερωθείτε, διασταυρώστε, κάντε πέρα την προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία» λέει μεταξύ άλλων και τονίζει πως χθες βρισκόταν στις Βρυξέλλες, στο πλευρό δύο γονιών που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη

«Η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης ξεσκέπασαν ένα καθεστώς διαπλοκής, τσιμεντώματος και συγκάλυψης, πρωτόγνωρο για ευρωπαϊκή χώρα. Το είδατε – ή μήπως σας το έκρυψαν;» ανέφερε.

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Κάθε δύο μέρες και ένα δημοσίευμα για «έκρυθμη κατάσταση» και «έκρηξη» στον ΣΥΡΙΖΑ, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ – Πρώτο Θέμα.

Η αλήθεια είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, ανανεώνεται, ψηφιοποιείται συνολικά – και αυτά γίνονται μόνο με τόλμη και επιμονή.

Η επιτυχία ή αποτυχία της προσπάθειας του site Πέτσα να παρουσιάσει τη μόνη εναλλακτική των πολιτών ως ανυπόληπτη εξαρτάται από εσάς.

Ενημερωθείτε, διασταυρώστε, κάντε πέρα την προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία.

Δεν είναι ζήτημα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

*Χθες ήμουν στις Βρυξέλλες. Στο πλευρό των δύο γονιών που έχασαν στα Τέμπη ό,τι πιο ακριβό έχει ένας άνθρωπος στον κόσμο.

Η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης ξεσκέπασαν ένα καθεστώς διαπλοκής, τσιμεντώματος και συγκάλυψης, πρωτόγνωρο για ευρωπαϊκή χώρα.

Το είδατε – ή μήπως σας το έκρυψαν;»

Βασιλειάδης: «Δεν είμαστε κατηχητικό»

«Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα της επικαιρότητας. Συνεδριάσεις είναι δεν κατηχητικό. Εάν ήταν κατηχητικό θα σας έλεγα ότι υπήρχε πρόβλημα. Υπάρχουν εντάσεις στις συνεδριάσεις, όχι επί της ουσίας. Το σημαντικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και για όλη την ελληνική κοινωνία να δούμε τι συμβαίνει σήμερα στο Κοινοβούλιο», ανέφερε στο Action24 ο αν. Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης για τη χτεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

«Δεν έχει νόημα να σχολιάσω δημόσια το τι γίνεται μέσα σε μια εσωκομματική διαδικασία. Η επικαιρότητα δεν αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τα εσωκομματικά του. Στην Αριστερά πάντα υπάρχουν συγκρούσεις και διαφορές και ξανά λέω ότι χθες δεν υπήρχε επί της ουσίας κάποια διαφωνία για το πώς προχωράμε για τις εσωκομματικές διαδικασίες», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης σε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου

Θα απέχει ο Π. Πολάκης από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Συνέπειες» έχει προαναγγείλει ο Κασσελάκης

Εξεταστική: Αρνείται να καταθέσει ο Αγοραστός – «Σέντραρε» το συντονιστικό για το μπάζωμα

Υποβαθμίζει το θέμα με το χαράτσι στα φάρμακα ο Άδωνης: «Εκτός απ’ το τουρουτουμτούμ υπάρχει και το ταρατατζάμ» (Video)

Άρθρο-βόμβα στο Politico: Η υποκρισία της φον ντερ Λάιεν για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter