Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: «Το μόνο προϊόν που πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα»

Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: «Το μόνο προϊόν που πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα»

«Το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα» ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ,  Στέφανος Κασσελάκης, σε αναρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης περί εισαγόμενης ακρίβειας.

Δείτε επίσης: Γκρεμίζεται ξανά το αφήγημα Μητσοτάκη: Η πρωταθλήτρια στην ακρίβεια Ελλάδα, ουραγός στα οικογενειακά εισοδήματα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παραθέτει στοιχεία που κατεδαφίζουν το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και επισημαίνει: «Η ακρίβεια είναι όλη δική του. Γιατί η αισχροκέρδεια είναι έργο του. Τώρα γνωρίζετε. Το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

«Τι παράγει η Ελλάδα; Λάδι. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 23,7% στην τιμή του λαδιού από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Τι παράγει η Ελλάδα; Γάλα, τυρί, αυγά. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 38,9% στην τιμή των προϊόντων που παράγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Όταν η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι και στο τυρί, τότε καταρρίπτεται ο μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισαγόμενης ακρίβειας».

«Η ακρίβεια είναι όλη δική του. Γιατί η αισχροκέρδεια είναι έργο του. Τώρα γνωρίζετε. Το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσεις και στρατηγική που συμβαδίζουν με την καινοτομία (Video)

Κασσελάκης: «Βλέποντας παραμελημένους ανθρώπους νιώθω οργή»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter