Κασσελάκης: Θα γράψει νέο γράμμα ο Μητσοτάκης – «Hello Ούρσουλα, γιατί το ελληνικό λάδι είναι πιο φτηνό στο Βέλγιο» (Video)

Κασσελάκης: Θα γράψει νέο γράμμα ο Μητσοτάκης – «Hello Ούρσουλα, γιατί το ελληνικό λάδι είναι πιο φτηνό στο Βέλγιο» (Video)

«Όταν το νούμερο 1 προϊόν που παράγει η Ελλάδα, είναι πιο ακριβό στην Ελλάδα από ό,τι σε χώρες που δεν έχουν ούτε ένα ελαιόδεντρο, ε τότε κάποιος παίζει μαζί μας», σχολιάζει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε βίντεο που ανάρτησε στα social media, με αφορμή τις πολύ μεγάλες διαφορές στην τιμή που πωλείται το ελαιόλαδο στην Ελλάδα και τις τιμές στο Βέλγιο και στη Γερμανία.

Επισημαίνεται ότι στο βίντεο αποτυπώνεται το γεγονός ότι στην Ελλάδα τα 750 ml έξτρα παρθένου ελαιόλαδου πωλούνται αντί 15,17 ευρώ, στο Βέλγιο πωλούνται 8,95 ευρώ και στη Γερμανία 10,69 ευρώ.

Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν άφησε ασχολίαστη την επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρόεδρο της Κομισιόν, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «Θα γράψει νέο γράμμα τώρα.Hello Ούρσουλα, γιατί το ελληνικό λάδι είναι πιο φτηνό στο Βέλγιο;»

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Θα γράψει νέο γράμμα τώρα. “Hello Ούρσουλα, γιατί το ελληνικό λάδι είναι πιο φτηνό στο Βέλγιο απ’ ότι στην Ελλάδα. Love Kyriakos”» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στ. Κασσελάκης και υπογράμμισε ότι «υπάρχουν λύσεις. 0% ΦΠΑ στα βασικά αγαθά για όσο διαρκεί η ακρίβεια. Αυστηροί έλεγχοι με πρόστιμα και όχι χάδια και Τειρεσία για όσες εταιρίες αισχροκερδούν. Όταν λέμε για καλύτερη ζωή το εννοούμε».

Δείτε επίσης: Πιτσιλιές, βρομιές και Μαφία

Χαλκίδα: Η «εκλεκτή» του Πιτσιλή, η «αλβανική» γραμμή, και ο ρόλος της «Λίνας» – Έτσι δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών εφοριακών

Χαλκίδα: Ο υφυπουργός Σπανάκης είχε βραβεύσει την προϊσταμένη ΔΟΥ, του κυκλώματος εκβιαστών εφοριακών

Η μαφία της ΑΑΔΕ και στη Χαλκίδα: Πώς η ΕΛΑΣ ξεσκέπασε το κύκλωμα που εκβίαζε επιχειρηματίες – Επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του Documento

Μαφία εφοριακών εκβιάζει επιχειρηµατίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter