Χαλκίδα: Ο υφυπουργός Σπανάκης είχε βραβεύσει την προϊσταμένη ΔΟΥ, του κυκλώματος εκβιαστών εφοριακών

Χαλκίδα: Ο υφυπουργός Σπανάκης είχε βραβεύσει την προϊσταμένη ΔΟΥ, του κυκλώματος εκβιαστών εφοριακών

Άριστες δημόσιες σχέσεις είχε η προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας, Εύη Τύλη, που συνελήφθη μαζί με άλλους για το κύκλωμα εκβιασμού επιχειρηματιών. Η κυρία Τύλη είχε βραβευθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλη Σπανάκη στο πλαίσιο εκδήλωσης του Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Μάλιστα σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου στο facebook, η προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας κα Εύη Τίλη βραβεύτηκε «για το σημαντικό έργο που επιτελείται στην εν λόγω Υπηρεσία».

Στη βράβευση συμμετείχε η βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, όπως φαίνεται από δημοσίευμα του eviatop.gr και όλοι χαμογέλασαν πλατιά με την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία. Μάλλον δεν θα χαμογελούν τώρα.

Διαβάστε σχετικά: Χαλκίδα: Η ιεραρχία της μαφίας των εφοριακών – Τα σημειωματάρια με τα ποσά και τα ονόματα (Video)

Διαβάστε επίσης:

«Εκλεκτή» του Πιτσιλή η επίορκη προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας – Τοποθετήθηκε «με ειδική αιτιολογία του Διοικητή της ΑΑΔΕ» (Έγγραφο)

Η μαφία της ΑΑΔΕ και στη Χαλκίδα: Πώς η ΕΛΑΣ ξεσκέπασε το κύκλωμα που εκβίαζε επιχειρηματίες – Επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του Documento

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter