Κασσελάκης: Θα παίξει μεγάλο ρόλο ο Όθων Ηλιόπουλος

Κασσελάκης: Θα παίξει μεγάλο ρόλο ο Όθων Ηλιόπουλος

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην τελευταία του συνέντευξη πριν μπει στον στρατό – η οποία προβλήθηκε σήμερα από τον ΑΝΤ1- διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, όπως άλλωστε έχει επισημάνει εδώ και αρκετές ημέρες το documentonews.gr.

Επίσης, επεσήμανε πως δεν θα γίνει βουλευτής μέχρι το 2027, σημειώνοντας πως σέβεται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας που κατήρτησε ο Αλέξης Τσίπρας και τονίζοντας πως ο Όθων Ηλιόπουλος είναι «ένας εξαιρετικός επιστήμονας» και «έχει να παίξει μεγάλο ρόλο».

«Κάποιοι είπαν ότι η Πόπη Τσαπανίδου είναι άνθρωπος του Τσίπρα, εσύ δεν θες στα πόδια σου έναν άνθρωπο του Τσίπρα, οπότε είπες στον Όθωνα Ηλιόπουλο “δέχομαι να έρχεσαι αραιά και που στην Ελλάδα, για να μην έχω την Πόπη μέσα στα πόδια μου”» ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας, με την απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ξεκάθαρη.

«Τίποτα από όσα είπες δεν ισχύει, τίποτα! Η Πόπη ήταν εκπρόσωπος τύπου σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για το κόμμα. Ήταν από τα πιο αξιοκρατικά άτομα στο γραφείο του Αλέξη στον 7ο όροφο. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε, η σχέση μου είναι εξαιρετική μαζί της». 

Σε ερώτηση γιατί δεν της προτείνει να είναι υποψήφια για το ευρωψηφοδέλτιο, τόνισε πως δεν πρόκειται να πει σε κανέναν τι να κάνει στη ζωή του… Σε ερώτηση αν έχει σκεφτεί κάποιον που δεν είναι πολιτικό πρόσωπο και θα ήθελε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, απάντησε:

«Δεν το έχω σκεφτεί, θέλω να δώσω τη δύναμη της επιλογής στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Η ιδέα ότι υπάρχει κάποιος celebrity που θέλω να βάλω στο ευρωψηφοδέλτιο, δεν με εκφράζει».

«Εφόσον ο κόσμος επιλέξει κάποιον celebrity στις προκριματικές εκλογές, τότε μόνο θα είναι υποψήφιος. Αλλά δεν θα είναι δική μου επιλογή» είπε χαρακτηριστικά…

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Απριλίου θα γίνουν οι προκριματικές εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο. Οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν στις 22 Μαρτίου. Οι εκλογές θα γίνουν ανά περιφέρεια και θα έχουν ποσόστωση πληθυσμού και ισότητα ανδρών και γυναικών.

Δείτε επίσης:

Νέα έκθεση ευρω-χαστούκι για το «Κράτος Δικαίου» Μητσοτάκη – Αναφορά στο Documento και τον Κώστα Βαξεβάνη

Μαρία Καρυστιανού: Ογκωδέστατος φάκελος στην ευρωπαία εισαγγελέα – «Όπλο μας οι 1.350.000 υπογραφές» (Video)

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Τριάντα αγωγές μέσα σε λίγες ώρες κατά του υπουργείου Εσωτερικών

Για ποια δικαιοσύνη μιλάτε κ. Κυμπουρόπουλε;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter